Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,70 Ft
Euró
395,98 Ft
Font
468,80 Ft
Bitcoin
61,266 $

Látványos szettben toppant be Hamilton a Brit Nagydíjon, és nem egyedül (videó)

Nem egyedül érkezett meg a Brit Nagydíj helyszínére Lewis Hamilton, ugyanis ezen a hétvégén Silverstone-ban versenyez a mezőny.

...svg content...Fotó: Lewis Hamilton, a Mercedes brit versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Kanadai Nagydíjának futama előtt a montreali Gilles Villeneuve pályán 2023. június 18-án. MTI/EPA/André Pichette
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Hamarosan ismét pályára gurul a Forma-1 mezőnye, miközben nemrég megkaphattuk az első hivatalos fotót a készülőben lévő új F1-es filmről. Garantáltan nem fogunk csalódni, nagy nevek dolgoznak a projekten.

Közben a sztárok is megérkeztek Silverstone-ba, mely ezen a hétvégén látja vendégül a csapatokat a Brit Nagydíjon. Lewis Hamilton végre odahaza versenyezhet, ami mindig különleges számára. Soron kívül Kunhalmi Ágnes: a Tisza Párt sikerét elsősorban az ellenzéki pártok marakodása táplálta

Nem egy extrával készült az évek alatt, és most sem hagyta ki a lehetőséget. A fotósok mindig keresik a Mercedes rekorderét, aki minden nap valamilyen egészen érdekes összeállítással álló elő, és az Osztrák Nagydíjon is laza volt.

Ez most sincs másképp, és csütörtökön is odatette magát, nem sokkal az első szabadedzések előtt. Nem egyedül érkezett meg Hamilton, aki a divat nagy szerelmese, és igyekszik növelni a tétet.

Roscoe kísérte el, akit az egész F1-es társadalom ismerhet. Már a kis buldog sem fiatal, igazi veterán, de boldog életet élhet Hamilton mellett, és mindent megad számára, amit csak lehetséges.