Clouds
21 Budapest
Dollár
345,38 Ft
Euró
370,54 Ft
Font
432,02 Ft
Bitcoin
26,936 $

Ezt látnod kell, Tolvai Reni fürdőruhában táncol

Fotó: Instagram/Tolvai Reni
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A videó már nem sokáig érhető el, szóval érdemes igyekezni, de azokra is gondolunk, akik esetlegesen már későn kattintanak.

Tolvai Reni gyakorlatilag mindenben megtestesíti a sztár fogalmát, hiszen még mindig fiatal, nagyon tehetség, bombasztikusan néz ki, illetve sokan követik őt a közösségi médiában, ami alapvető fontossággal bír.

Soron kívül Eddig 425 897-en kapták meg a negyedik covid elleni oltásukat Magyarországon

A közösségi média ereje gyakorlatilag karrierformálóvá vált, így azok, akik nem aktívak a platformon, vagy nemigazán népszerűek, egy elég nagy lehetőséget hagynak ki. Nyilván lehetnek olyanok is, akik nem szeretnek posztolgatni, de ez is a sikerük része, így fejet hajtanak előtte.

Reniről például nehéz lenne mindezt elképzelni, mert a róla készült képeken és videókon is azt látni, hogy nagyon élvezi a dolgot. Ha okosan használjuk a közösségi médiát, akkor valóban rengeteg embert érhetünk el.

Az énekesnőt nemcsak a hangja miatt követik, mivel egy igen vonzó nőről beszélhetünk, aki az elmúlt időszakban rengeteget fogyott. Szinte egy teljes átalakuláson ment keresztül, és a nyári időszakig még mindig van ideje arra, hogy tovább formálódjon.

Rita Ora aranyba borította csodálatos testét

Azok, akik esetleg már későn kattintanak az új videós tartalmára, és az nem érhető el, nézzék meg az erről a fürdőruháról készült képet, hiszen Renit a fogyása óta most először láthattuk így, és lehengerlő. A táncos videós anyagért pedig kattintsatok erre a linkre, ami csak korlátozott ideig lesz elérhető. Van, aki szexibben mozog Reninél Magyarországon? Ha igen, nem sokan…