Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,84 Ft
Euró
393,40 Ft
Font
467,66 Ft
Bitcoin
64,251 $

Ezt látnod kell, Tolvai Reni fürdőruhában táncol

A videó már nem sokáig érhető el, szóval érdemes igyekezni, de azokra is gondolunk, akik esetlegesen már későn kattintanak.

...svg content...Fotó: Instagram/Tolvai Reni
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tolvai Reni gyakorlatilag mindenben megtestesíti a sztár fogalmát, hiszen még mindig fiatal, nagyon tehetség, bombasztikusan néz ki, illetve sokan követik őt a közösségi médiában, ami alapvető fontossággal bír.

A közösségi média ereje gyakorlatilag karrierformálóvá vált, így azok, akik nem aktívak a platformon, vagy nemigazán népszerűek, egy elég nagy lehetőséget hagynak ki. Nyilván lehetnek olyanok is, akik nem szeretnek posztolgatni, de ez is a sikerük része, így fejet hajtanak előtte. Soron kívül Kiderült, mely egyetemre volt a legnehezebb bekerülni

Reniről például nehéz lenne mindezt elképzelni, mert a róla készült képeken és videókon is azt látni, hogy nagyon élvezi a dolgot. Ha okosan használjuk a közösségi médiát, akkor valóban rengeteg embert érhetünk el.

Az énekesnőt nemcsak a hangja miatt követik, mivel egy igen vonzó nőről beszélhetünk, aki az elmúlt időszakban rengeteget fogyott. Szinte egy teljes átalakuláson ment keresztül, és a nyári időszakig még mindig van ideje arra, hogy tovább formálódjon.

Rita Ora aranyba borította csodálatos testét

Azok, akik esetleg már későn kattintanak az új videós tartalmára, és az nem érhető el, nézzék meg az erről a fürdőruháról készült képet, hiszen Renit a fogyása óta most először láthattuk így, és lehengerlő. A táncos videós anyagért pedig kattintsatok erre a linkre, ami csak korlátozott ideig lesz elérhető. Van, aki szexibben mozog Reninél Magyarországon? Ha igen, nem sokan…

Szlovákia válaszlépésekkel fenyegette meg Ukrajnát az olajszállítás blokkolása miatt

A szlovák vezetés élesen bírálta Ukrajnát az orosz Lukoil olajszállításainak blokkolása miatt, válaszlépéseket helyezve kilátásba.

Karácsony Gergely több mint 10 millió forintos jutalmat adott egy MÁV-os vezetőnek

Igen komoly összegek kerültek kiosztásra Karácsony Gergely által, noha Budapest kasszája finoman szólva sem áll jól.