Ezeket írják Dér Heninek az új fotója láttán

Fotó: Instagram/Dér Heni
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Dér Heni nagyon durva kommenteket is szokott kapni, de most úgy tűnik, hogy gyakorlatilag csak pozitív hozzászólások futottak be.

Nem egy igazán durva és sértő komment érkezett az évek alatt Heni külsejére. A Nyerő Páros ideje alatt ez még inkább eldurvult, és tarthatatlanná vált a helyzet. Azóta szerencsére normalizálódott a helyzet, de továbbra is vannak negatív jelzők.

Soron kívül Lezuhant egy repülőgép Szenicénél, ketten életüket vesztették

Nemrég például azzal vádolták meg, hogy Hódi Pamelát másolja a posztjaival, ami inkább csak nevetésre késztette. Volt olyan is, aki a mellei miatt szólt be, amiket „műnek” nevezett, ezen is jót nevetett Heni.

Szerencsére a vasárnap megosztott fotója alatt nagyon sok volt a pozitív komment, amikben rendre a szépségét dicsérték, mert többeknek feltűnt, hogy milyen jól áll neki a kismama szerep, amit imád, de a java még csak most jön.

„Szép vagy! Nektek is Szép napot” – írta az egyik kommentelő. „Gyönyörű vagy Heni ,szep vasárnapot kívánok neked” – szólt egy következő hozzászólás, amiből még jött pár. „Gyönyörű vagy drága.” – hangzott a hozzászólás.

Salma Hayek bikiniben, a dekoltázsától a Nap is forróbb lett

„Nagyon jó kép,többet nem merek írni róla. Szép sütéses vasárnapot.” „Nagyon szépen köszönöm Heni. Viszont kívánom neked is szeretettel. Cuki vagy és édes” „Ahogy közeledik a nagy nap, te egyre szebb vagy. Bendegúz mázlista lesz. Övé lesz a legszebb Anyuka”

„Szép napot neked GYÖNYÖRŰ Heni!!! Klasz, vidám, kellemes Vasárnapot kívánok nektek. Nagyon vigyázz magadra kismama!!!” „Nagyon gyönyörű vagy Heni, szép napot kívánok neked és jó pihenést kívánok neked.”