Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
58,724 $

Ezeket írják Dér Heninek az új fotója láttán

Dér Heni nagyon durva kommenteket is szokott kapni, de most úgy tűnik, hogy gyakorlatilag csak pozitív hozzászólások futottak be.

...svg content...Fotó: Instagram/Dér Heni
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem egy igazán durva és sértő komment érkezett az évek alatt Heni külsejére. A Nyerő Páros ideje alatt ez még inkább eldurvult, és tarthatatlanná vált a helyzet. Azóta szerencsére normalizálódott a helyzet, de továbbra is vannak negatív jelzők.

Nemrég például azzal vádolták meg, hogy Hódi Pamelát másolja a posztjaival, ami inkább csak nevetésre késztette. Volt olyan is, aki a mellei miatt szólt be, amiket „műnek” nevezett, ezen is jót nevetett Heni. Soron kívül Extrém hőség és technikai problémák nehezítik a vasúti közlekedést

Szerencsére a vasárnap megosztott fotója alatt nagyon sok volt a pozitív komment, amikben rendre a szépségét dicsérték, mert többeknek feltűnt, hogy milyen jól áll neki a kismama szerep, amit imád, de a java még csak most jön.

„Szép vagy! Nektek is Szép napot” – írta az egyik kommentelő. „Gyönyörű vagy Heni ,szep vasárnapot kívánok neked” – szólt egy következő hozzászólás, amiből még jött pár. „Gyönyörű vagy drága.” – hangzott a hozzászólás.

Salma Hayek bikiniben, a dekoltázsától a Nap is forróbb lett

„Nagyon jó kép,többet nem merek írni róla. Szép sütéses vasárnapot.” „Nagyon szépen köszönöm Heni. Viszont kívánom neked is szeretettel. Cuki vagy és édes” „Ahogy közeledik a nagy nap, te egyre szebb vagy. Bendegúz mázlista lesz. Övé lesz a legszebb Anyuka”

„Szép napot neked GYÖNYÖRŰ Heni!!! Klasz, vidám, kellemes Vasárnapot kívánok nektek. Nagyon vigyázz magadra kismama!!!” „Nagyon gyönyörű vagy Heni, szép napot kívánok neked és jó pihenést kívánok neked.”

Szoboszlai nagy esélyt kaphat Liverpoolban?

Arne Slot, a Liverpool új edzője kulcsszerepet játszhat Szoboszlai Dominik fejlődésében, miután a magyar középpályás debütáló szezonjának második felében nehézségekkel küzdött.

Ezt mondta Zelenszkij arra, hogy Biden Putyinként mutatta őt be

Zelenszkij európai körútja során elnézően reagált Joe Biden amerikai elnök nyelvbotlására, amely során összetévesztette őt Vlagyimir Putyinnal.