Dollár
431,79 Ft
Euró
423,20 Ft
Font
482,09 Ft
Bitcoin
19,433 $

Exatlon: megvan az első biztos párbajozó, megdöbbentő nyilatkozatot adott, sokk a végén

Fotó: Instagram/Exatlon Hungary
not image

Hujber Dávid

2022. január 26. - 22:46

Lezajlott a végjáték első napja, ami egyúttal azt is jelentette, hogy kiderült, ki az a versenyző, aki már biztosan párbajozni fog pénteken.

A fiúk sem akarták elengedni egymást, fej-fej mellett haladtak, nem lehetett megmondani, hogy mi lesz a vége. Az igazi nyomás a kihívókon volt, mert az egyenlítésért mentek az elvesztett első szettet követően.

Soron kívül Csalafinta patkány miatt maradt áram nélkül több mint 1500 ember

Bálintnak köszönhetően sikerült az egyenlítés, így jöhetett a mindent eldöntő szett. Nagy volt a tét, mert a vesztes csapat biztos párbajozó lesz, és más hangulatban készülhetnek a folytatásra. Szorosabb nem is lehetett volna, Danny ezúttal legyőzte Bálintot, majd következett az utolsó futam.

Krisztián-Dorka duó tökéletesnek bizonyult, hatalmasat mentek, Dorka még csak esélyt sem adott a dobásoknál Bálintnak, megérdemelten húzták be a napot, amivel valamelyest törlesztettek.

A kékektől a legrosszabb statisztikával Hanna rendelkezik, tehát ő már biztos párbajozó, de ahogy reagált erre, az egyenesen megdöbbentő volt. A bajnokok sem akartak hinni a füleiknek, teljesen lesokkolódtak, miután meghallották, hogy Hanna az elmúlt négy hét alatt talán csak három napot élvezett, nem többet, és csak örül annak, hogy párbajozhat.

Kiemelte, tudta, hogy ez lesz, de azt nem, hogy így fog erre reagálni, és még hozzátette, a csapat a legtávolabbi pont tőle. Ekkor Geri úgy döntött, elhatárolódik Hannától, és arrébb is állt tőle, mert ez neki is sok volt. Hanna szerint nem oda való, és nem tartja magát hibásnak azért, mert rosszul érzi magát a csapatban.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.