Dollár
431,58 Ft
Euró
423,14 Ft
Font
482,17 Ft
Bitcoin
19,351 $

Kim Kardashian teljes egészében mutatta meg legendás fenékformáját

Fotó: Instagram/Kim Kardashian West
not image

Hujber Dávid

2022. január 26. - 19:12

Vannak, akiknek annyira tetszik a forma, hogy minden eszközzel megpróbálják lemásolni, amivel egyfajta trendet próbálnak követni.

Nagyon is a külsőségek világát éljük, túl nagy hangsúlyt fektetünk erre, aminek vannak jó oldalai is, hiszen emiatt sokan döntenek úgy, hogy sportolnak, még ha annak más okai is vannak. Valaki csak egy aktuális nyári forma miatt edz, hogy pár hét erejéig rengeteg szexi képet készíthessen magáról.

Soron kívül Csalafinta patkány miatt maradt áram nélkül több mint 1500 ember

Mások pedig valóban egészségesen akarnak élni, és persze nem fakadnak sírva, ha a tükörben egy olyan forma köszön vissza, amire büszkék. Igenis merjünk büszkék lenni a testünkre, de csak akkor, ha valóban magunkénak érezzük azt.

Mindenen lehet változtatni, és ha adott egy jó alap, akkor abból rengeteget lehet kihozni. Kim Kardashian is ezt tettem, és kvázi egyik pillanatról a másikra csinált trendet a fenékformájáról, amit azóta milliók igyekeztek lemásolni.

Stana Alexandra szerint nem szerette el Horváth Grétától a férjét, és nagyon szeretne anyuka lenni

Hatalmas őrület vett ezzel kezdetét, addig Kim egyre többet is többe hozott ki a fenékformájából, ami valóban látványosra sikeredett. Nem szorong emiatt, és büszkén mutogatja az Instagram oldalán, aminek már 282 millió követője van.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.