Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,80 Ft
Euró
393,55 Ft
Font
467,47 Ft
Bitcoin
64,339 $

Exatlon: minden megváltozik, Palik László nagy bejelentésre készül

Egy pillanatra sem pihenhetünk le, mert mindig van valami újdonság az Exatlonban, és úgy tűnik, a következő hét minden eddiginél érdekesebb lesz.

...svg content...Fotó: Instagram/Dér Heni
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az Exatlon veteránjai már több mint hatvan napja vannak Dominikán, de még távolról sincs vége versenynek, hiszen nagyon keményen meg kell dolgoznia a versenyzőknek a hatalmas fődíjért, azért a sok millió forintért.

Legutóbb is kiesett egy versenyző, ezúttal a bajnokoktól, miután csütörtökön csúfos vereséget szenvedtek. Lucának ért véget az Exatlon, aki meglehetősen jól fogadta mindezt, noha még csak pontot sem szerzett a párbajon. Soron kívül Gyurcsány Ferenc: Fiatalok, ne vegyetek kábítószert

Nincs idő a sebek nyalogatására, mert a következő hét minden eddiginél érdekesebbnek ígérkezik, hiszen először az idei versenysorozatban, jön a Nemzetek Viadala, míg hétfőn két újabb játékos csatlakozik.

„Minden megváltozik!” – hangzik el az előzetesben, majd Palik megszólal. „Szintén először az idei versenysorozat történetében, pénteken egy csapattá váltok. Jön, a Nemzetek Viadala!” – jelentette be a műsorvezető.

Mindez, ha nem lenne elég, hamarosan mindkét csapat kap egy férfijátékost, ami azt jelenti, hogy a kékek és a bajnokok is kilencen lesznek. Az eddig megszokottakhoz hasonlóan 19 óra 40 perctől kezdődik az Exatlon a TV2-n hétfő és péntek között.

Vitézy Dávid várja Karácsony Gergely válaszát a hatalmas pénzjutalmakról

Vitézy Dávid elárulta, mennyit keres a a MÁV Start és a Volánbusz közös gazdasági vezetője, aki szintén szép summát kapott.