Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Exatlon: minden megváltozik, Palik László nagy bejelentésre készül

Fotó: Instagram/Dér Heni
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy pillanatra sem pihenhetünk le, mert mindig van valami újdonság az Exatlonban, és úgy tűnik, a következő hét minden eddiginél érdekesebb lesz.

Az Exatlon veteránjai már több mint hatvan napja vannak Dominikán, de még távolról sincs vége versenynek, hiszen nagyon keményen meg kell dolgoznia a versenyzőknek a hatalmas fődíjért, azért a sok millió forintért.

Soron kívül Lezuhant egy férfi a Margit hídról, nem tudták megmenteni

Legutóbb is kiesett egy versenyző, ezúttal a bajnokoktól, miután csütörtökön csúfos vereséget szenvedtek. Lucának ért véget az Exatlon, aki meglehetősen jól fogadta mindezt, noha még csak pontot sem szerzett a párbajon.

Nincs idő a sebek nyalogatására, mert a következő hét minden eddiginél érdekesebbnek ígérkezik, hiszen először az idei versenysorozatban, jön a Nemzetek Viadala, míg hétfőn két újabb játékos csatlakozik.

„Minden megváltozik!” – hangzik el az előzetesben, majd Palik megszólal. „Szintén először az idei versenysorozat történetében, pénteken egy csapattá váltok. Jön, a Nemzetek Viadala!” – jelentette be a műsorvezető.

Mindez, ha nem lenne elég, hamarosan mindkét csapat kap egy férfijátékost, ami azt jelenti, hogy a kékek és a bajnokok is kilencen lesznek. Az eddig megszokottakhoz hasonlóan 19 óra 40 perctől kezdődik az Exatlon a TV2-n hétfő és péntek között.