Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
43,962 $

Exatlon: Luca szavait nehéz lenne kommentálni, minden benne van

Noha az Exatlon legutóbbi kiesője szűkszavúan nyilatkozott, beszélt a benne lévő érzésekről, sokat elmondanak ezek a szavak.

Fotó: Instagram/Palik László
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Luca talán tovább is juthatott volna az Exatlonban, ha egy kicsit jobban odafigyel, mert már épp kezdett belejönni a játékba, amikor kiesett. Hatalmas skalpot gyűjtött a kiesése előtt, hiszen a medáljátékban legyőzte a legjobban tartott Dórit.

Remekül élt a lehetőséggel, miközben Dóri jóformán csak erőből dobott, nemigazán célzott. Ezzel szemben Luca kicsivel gyengébben dobta a zsákot, de a célzása sokkal jobb volt. A párbajon viszont nagyon nem ment neki a célzás a karikákkal és még csak megszorongatni sem tudta Izát. Soron kívül Kiderült, hány buszvezető sztrájkolt vasárnap a Volánbusznál

„Ahogy Lacinak is mondtam a nap elején, ténylegesen élveztem az egész napot, egy percre nem fordult meg a fejemben az, hogy esetleg kieshetek és haza kell mennem, hiszen arra most majd lesz időm.”

„Tényleg, az egész napot élveztem, a medáljátékot, a párbajt is, feszegettem a határomat.” – válaszolt Timi kérdésére az interjúban, közvetlen az után, hogy el kellett búcsúznia a társaitól, aminek részeként még mondott pár szót.

Rácz Jenő szerelmének kerek fenekén ámulhatnak a követők

„Megtanultam élvezni a dolgokat, megtanultam értékelni azokat az apró részleteket, amikre eddig nem figyeltem oda, és megtanultam küzdeni magamért, és ez eszméletlen érzés, úgyhogy köszönöm a lehetőséget.” – mondta Luca a könnyeivel küszködve.

„Szóval tanított az Exatlon…” – szólt közbe Palik. „Mindenre… A hitre, arra, hogy minden nap egy új nap, nem szabad a múltban a kifogásokat keresni, és hogy soha ne adjam fel. Életem legnagyobb kalandja volt, azt hiszem.”

Egymásba botlott Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij (Videó)

Az új argentin elnök, Javier Milei beiktatásán jelen volt Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij, az egymással nem túl jó kapcsolatot ápoló miniszterelnök találkozásáról videó is készült.