Dollár
385,50 Ft
Euró
392,89 Ft
Font
466,65 Ft
Bitcoin
24,059 $

Exatlon: Luca szavait nehéz lenne kommentálni, minden benne van

Fotó: Instagram/Palik László
not image

Hujber Dávid

2021. március 20. - 13:18

Noha az Exatlon legutóbbi kiesője szűkszavúan nyilatkozott, beszélt a benne lévő érzésekről, sokat elmondanak ezek a szavak.

Luca talán tovább is juthatott volna az Exatlonban, ha egy kicsit jobban odafigyel, mert már épp kezdett belejönni a játékba, amikor kiesett. Hatalmas skalpot gyűjtött a kiesése előtt, hiszen a medáljátékban legyőzte a legjobban tartott Dórit.

Soron kívül Márki-Zay szerint az ellenzék nem akarja leváltani Orbánt, Rogán irányítja őket

Remekül élt a lehetőséggel, miközben Dóri jóformán csak erőből dobott, nemigazán célzott. Ezzel szemben Luca kicsivel gyengébben dobta a zsákot, de a célzása sokkal jobb volt. A párbajon viszont nagyon nem ment neki a célzás a karikákkal és még csak megszorongatni sem tudta Izát.

„Ahogy Lacinak is mondtam a nap elején, ténylegesen élveztem az egész napot, egy percre nem fordult meg a fejemben az, hogy esetleg kieshetek és haza kell mennem, hiszen arra most majd lesz időm.”

„Tényleg, az egész napot élveztem, a medáljátékot, a párbajt is, feszegettem a határomat.” – válaszolt Timi kérdésére az interjúban, közvetlen az után, hogy el kellett búcsúznia a társaitól, aminek részeként még mondott pár szót.

Rácz Jenő szerelmének kerek fenekén ámulhatnak a követők

„Megtanultam élvezni a dolgokat, megtanultam értékelni azokat az apró részleteket, amikre eddig nem figyeltem oda, és megtanultam küzdeni magamért, és ez eszméletlen érzés, úgyhogy köszönöm a lehetőséget.” – mondta Luca a könnyeivel küszködve.

„Szóval tanított az Exatlon…” – szólt közbe Palik. „Mindenre… A hitre, arra, hogy minden nap egy új nap, nem szabad a múltban a kifogásokat keresni, és hogy soha ne adjam fel. Életem legnagyobb kalandja volt, azt hiszem.”