Clouds
21 Budapest
Dollár
346,72 Ft
Euró
370,60 Ft
Font
431,40 Ft
Bitcoin
27,157 $

Exatlon: kiderült, hogy Krisztián miért nem ajánlott fel medált Lillának

Style
not image

A T-800-as

Szerkesztő

Lehetséges, hogy Lilla még mindig játékban lenne, ha Krisztián felajánl számára egy medált, aki egyenes választ adott a kérdésre.

Nemrég egy újabb versenyző távozott az Exatlonból, hiszen minden héten kiesik valaki. Ezúttal a bajnokok voltak azok, akiknek el kellett köszönniük az egyik társuktól, miután a végjátékot végjátékát is elbukták.

Soron kívül Fradisták is beleálltak a Sevilla és a Roma-szurkolók közti verekedésbe

Lilkónak több ideje volt felkészülni a párbajra, mivel övé volt a leggyengébb statisztika, bár Lilla erősen sejthette, hogy Krisztián őt fogja választani, különösen azok után, hogy Janka a sérülése miatt nem volt jelölhető.

Lillát egyáltalán nem lepte meg Krisztián döntése, és összességében egy nagyon izgalmas párbajt vívott meg Lilkóval. Összesen négy medált használtak el a bajnokok, aminek még lehet hatása a következő hetekben.

Franciska kész lett volna mindkét medálját átadni, de csak egyre volt szükség, míg Krisztián hiába van nagyon jóban Lillával, egyik alkalommal sem ajánlott részére medált, noha azt korábban két másik társa esetében egyszer már megtette.

Tóth Andi szerint a „nyálcsorgatós idióták” élőben nem mernek odalépni hozzá

Ez több nézőben is ellenszenvet váltott ki, és azt mondták, hogy Krisztián medáljával Lilla akár bent is maradhatott volna. A bajnok Palik László kérdésére válaszolván mondta el, hogy miért született ez a döntés a részéről.

„Én azt az alapelvemet követem, hogy mindenkinek kijár egy extra esély, most Lillának két medálja is volt, amiért megküzdött. Lilkó ma szerzett egy medált, úgyhogy én úgy gondoltam, hogy az extra esély meg van adva, és ezért nem ajánlottam fel a medálomat.”