Dollár
395,07 Ft
Euró
417,98 Ft
Font
484,85 Ft
Bitcoin
17,192 $

Exatlon: két rettentő beszédes videó Livi kiesésének pillanatai előtt

Style
not image

A T-800-as

Szerkesztő

A két videót nem kell különösebben kommentálni, ami tökéletesen mutatta be azt a helyzetet, amire senki sem számított az Exatlon párbaján.

Számunkra nem kérdés, hogy eddig ez a legfordulatosabb, legizgalmasabb, legdrámaibb Exatlon. Szinte érezni a drámát, a feszültséget és azt kívánjuk, hogy bárcsak ott lehetnénk a versenyezők között.

Soron kívül Közel a megállapodás, 15%-kal emelkedhet a minimálbér jövőre

Rendkívül sok emóciót vált ki a műsor, és a legutóbbi párbaj minden képzeletet felülmúlt. Ki gondolta volna azt, hogy Livi egyáltalán meg tudja szorongatni Dórit, akit Bálint küldött ki Anna helyett. Ez azonban még mind semmi…

Rubint Rékánál is betelt a pohár, szerinte egyeseket kezelni kellene

Arra a legvadabb rémálmainkban sem gondoltunk volna, hogy ilyen heroikus lesz a harc a két lány között, ráadásul úgy, hogy a sokkal erősebbnek vélt Dórinak négy (!) medálra volt szüksége ahhoz, hogy játékban maradjon.

1-3-as állásnál Anna már alig bírt lelket önteni Dóriba, akit nagyon megkedvelt. Látható volt rajta a tanácstalanság és a düh, miközben Livinek szinte senki sem szurkolt. A kicsi lány ennek ellenére mentálisan is erős maradt, míg Dóri javarészt nem tudott mit mondani, vagy sírt.

Az a jelenet is emlékezetes volt, ahogy Anna Gelencsér Timivel szemben áll, és lefagyott, mint egy operációs rendszer. Nem jutott szóhoz, mert távolról sem számított ara, hogy ennyire nehéz dolguk lesz Livivel szemben.

Anna és Ricsi voltak azok, akik nagyon látványos módon szurkoltak Dórinak, de Bálint nyilatkozatai, valamint az, hogy mind a két medálját átadta a társának, igencsak beszédes volt. Ennek még súlyosabb következménye is lehet később.