Exatlon: így még soha nem láthattuk Annát, minden kitört belőle (videóval)

Fotó: Instagram/Kőnig Anna
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Hirtelen azt sem tudtuk, hogy mit reagáljunk Anna reakciójára, amiben gyakorlatilag minden addigi feszültség benne volt.

Anna minden kétséget kizáróan az Exatlon Hungary történetének egyik legérzelmesebb karaktere, aminek vannak hátulütői is, mivel ha mélyponton van, az tisztán meglátszik a teljesítményén, noha az egyik legjobb versenyzőről beszélünk.

Soron kívül Lezuhant egy repülőgép Szenicénél, ketten életüket vesztették

Eleinte úgy tűnt, hogy nem fogják érinteni az érzelmi viharok, majd szép lassan eljöttek a sötétebb napok és hetek. Nagyon egyedül érezhette magát Benő távozása után, de szerencsére Vivi kihúzta őt ebből a sötétségből.

Ha Anna boldog, akkor gyakorlatilag minden megváltozik körülötte, és nála őszintébben senki sem tud örülni, főleg mások sikerének, amit legutóbb is bizonyított Mexikó ellen. Ő is azon kevesek közé tartozik, akiket beválogattak a válogatottba, és a világ legjobbjai ellen mehetett.

Gáspár Zsolti megdöbbentő vallomáson van túl, az idős úr a kezei között halt meg, nem került börtönbe

Soha ezelőtt nem volt példa arra, hogy Magyarország legyőzze Mexikót az Exatlonban, most azonban ez sikerült, ráadásul nem hajszálon múlt a győzelem. A sikerből Anna is kivette a részét, aki talán soha nem volt ennyire boldog a verseny során, mint most.

Miközben Gelencsér Timi interjút készített vele az egyik köre után, egyenesen „tombolásba” kezdett, nagyon jó volt látni azt, hogy ennyire örül a helyzetnek. Ez természetesen a modellre is hatással volt, akinek korábban szintén volt lehetősége Mexikó ellen versenyezni.