Dollár
395,72 Ft
Euró
417,33 Ft
Font
483,51 Ft
Bitcoin
16,934 $

Exatlon: felháborodtak a kihívók az egyik bajnok viselkedésén

Style
not image

A T-800-as

Szerkesztő

Ismét téma volt a bajnok viselkedése, aki finoman szólva sem kedvenc a kihívóknál, de lehetséges, hogy hamarosan nem kell vele számolniuk.

A bajnokok akár könnyedén is hozhatták volna a tegnapi napot, mivel egyrészt nem egyszer hajszálon múltak a pontok, valamint sok hátránnyal kellett szembenézniük a durván elbukott játéknapot követően.

Soron kívül Követelésekkel teli listát kapott Budapest a taxisoktól és a közművek dolgozóitól

Emellett Franciska pontjaira sem számíthattak a sérülése miatt, illetve miután a továbbra is gyengén szereplő Ricsi nincs 100%-os állapotban és a pálya szélére kényszerült, tőle sem vehettek el pontokat, amire azonban jó esélyük lehetett volna.

Azzal, hogy csütörtökön a bajnokok kerültek a legrosszabb helyre, eldőlt egy nagyon fontos kérdés, miszerint ők fognak párbajozni. Dani helye már biztos a leggyengébb statisztika miatt, de azt még nem tudni, hogy ki lesz az ellenfele.

Erről Franciska fog dönteni, vagyis a legjobb statisztikával bíró versenyző. Meglepődnénk, ha nem Mátét választaná, mivel Krisztián rendkívül erős, addig Ákos mentálisan sokat tesz hozzá a csapat működéséhez, nem panaszkodik és az összes bajnokkal jóban van.

A kihívóknak nem tetszik Dani stílusa, aki szerintük a szurkolásnál szándékosan őket próbálja hátráltatni. Úgy látják, hogy ez egy taktika a bajnok részéről, aki ezzel megzavarja az adott versenyzőt a pályán.

Berki Mazsi a hónap egyik legszexibb képével pirított oda

„Nagyon bízom benne, hogy egy picit változtat a szurkolási technikáin, mert személy szerint úgy vagyok vele, hogy ha másnak rosszat teszel, akkor azt valamikor vissza is kapod. Azért ő a szurkolásával elég sok negatív hullámot elindított.” – mondta Dóri a beszélgetés közben.

Ricsi megjegyezte, hogy Dani minden egyes dobásnál szándékosan fütyült egyet, hogy zavart okozzon. Bálintnak sem tetszik az, amit a bajnoktól lát. „Van, hogy Dani néha nem feltétlen adja meg nekünk azt a tiszteletet, amit mi megadunk a bajnokoknak, mert sokszor úgy szurkol, hogy nem a saját csapatát biztatja, hanem nekünk szól olyanokat, ami szerinte gyengíthet minket, és ha ő nem lenne, akkor lehet, hogy az ilyen fajta játékokban nagyobb előnnyel tudnánk nyerni.”