Clouds
21 Budapest
Dollár
359,33 Ft
Euró
389,68 Ft
Font
443,60 Ft
Bitcoin
22,819 $

Berki Mazsi a hónap egyik legszexibb képével pirított oda

Style
not image

A T-800-as

Szerkesztő

Berki Krisztián nyugodtan csettinthet erre a felvételre, mert a felesége káprázatosan néz ki rajta, és csak irigykedni lehet a formájára.

Nagyon jókat szoktunk kacagni, amikor egyesek azt írják a Mazsihoz hasonló nőkre, hogy itt-ott ducik. Még inkább felnevetünk, ha látjuk, hogy a kommentelő a közelében nincs ezeknek a formáknak.

Soron kívül Több órára is kisüthet a nap kedden, ám éjszaka hózáporra is van kilátás

Ez is a közösségi velejárója, vagyis szabadon lehet kritizálni, a legtöbb alkalommal következmények nélkül, hiszen vannak, akik finoman szólva is átlépik a határt, mégsem kapnak tiltást.

Ezt most engedjük is el, és inkább nézzük meg, hogy mi a helyzet Berkiék háza táján, akik szinte mindig mozgásban vannak, jól érzik magukat, és folyamatosan új élményekkel gazdagodnak. Természetesen a képi anyagok sem maradhatnak el az eseményekről.

Egy nagyon szexi szettben rúgta be a TikTok ajtaját Berki Mazsi

Mazsitól már megszokhattuk, hogy nagyon erős, látványos képeket dob fel magáról, de most egy olyan pillanatfelvételt sikerült készíteni róla, ami egyértelműen a hónap egyik legszexibb felvétele, és ezzel most nem is vitatkoznánk.

A háttér pedig maga a mámor, tökéletes, már-már hidegrázós az esti fényekkel. Annyira imádjuk az ilyen felvételeket, és közben megcsodálhatjuk Mazsi bikinis téli formáját, ami megint 10-ből 10-es.