Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,95 Ft
Euró
394,02 Ft
Font
468,10 Ft
Bitcoin
64,137 $

Exatlon: ennyire furcsa dolgot még nem láttunk a kihívóktól, figyeljétek Marci arcát!

Anna és Vivi nagyon rápörgött erre a két napra, és egy igen furcsa szurkolással készültek, ami nem mindenki tetszését nyerhette el.

...svg content...Fotó: Instagram/Palik László
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Jöhet a nagy visszavágó Magyarország és Mexikó között, ami valószínűleg az első körhöz hasonlóan nagyon izgalmas lesz. Anna szabályosan tombolt a siker láttán, míg Bálint soha nem örült ennyire egy győzelemnek, mint csütörtökön.

Eddig egyszer sem tudták legyőzni a magyarok Mexikót, most azonban közel kerültek ehhez, mert ha hozzák a második kört, övék a dicsőség a világ legjobbjai ellen. Ha a mexikói csapat kiegyenlít, akkor jön a döntő. Soron kívül Gyurcsány Ferenc: Fiatalok, ne vegyetek kábítószert

Öröm volt nézni, ahogy a bajnokok és a kihívók összefogtak, mert amit ott letettek az asztalra, az szenzációs volt. A mexikóiak egy kisebb pofonba futottak bele, látszódott rajtuk, hogy nagyon nem erre számítottak.

A kékeknél egyértelműen Anna pörgött fel a legjobban, akinek annyira jót tett a sikerélmény, hogy egy őrült szurkolást talált ki Vivivel közösen. A poént inkább nem is lőnénk le előre, csak nézzétek a reakciókat.

Marci arckifejezésén percek óta csak nevetünk, sokat elmond, hogy mennyire izgatta a dolog, bár a többiek sem teljesen értették, hogy mit akarnak Annáék ezzel, de ők legalább nagyon jól érezték magukat.