Clouds
21 Budapest
Dollár
356,24 Ft
Euró
387,23 Ft
Font
437,42 Ft
Bitcoin
27,338 $

Exatlon: nem semmi, amit Bálint csinált a mexikóiak legyőzése után (videó)

Fotó: Instagram/Herceg-Kis Bálint
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Annához hasonlóan Bálintban is olyan energiákat szabadított fel a győzelem, hogy annak erősen látható jelei voltak.

Bálint egy nagyon fiatal fiú, aki még rengeteg mindent fog tanulni és tapasztalni az élete során. Ez a folyamat az Exatlonban csak felgyorsult, és napról napra teljesebb fiatalemberré válik, és komoly esélye van a fődíj megnyerésére.

Soron kívül A benzin beszerzési ára nem változik, a gázolajé viszont csökken péntektől

A reális képet tekintve ebben csak Krisztián és Ákos állíthatja meg, akik hozzá hasonlóan nagyon gyorsak és ügyesek. Ha még Dani is játékban lenne, és nem esik ki a súlyos sérülése miatt, akkor azt mondhatnánk, hogy az Exatlon Hungary történetének négy legerősebb játékosa állhatna rajthoz egyszerre.

Bálint okosan gyűjti a medálokat, amikre nagy szüksége lehet a fináléban, de nagy árat fizethet annak, hogy Dórinak kettőt is felajánlott. Ebből láthatóan tanult, mert azóta nem osztogatja a medáljait, és inkább arra koncentrál, hogy megtartsa magának azokat.

Exatlon: Janka érdekes dolgokat osztott meg Franciskáról

A csütörtöki egy történelmi nap volt az Exatlonban, hiszen Magyarország legyőzte Mexikót, amire eddig nem volt példa. A harmadik évad hozta el a nagy áttörést, és ehhez Bálint is jelentős mértékben hozzájárult.

Szüksége is volt erre a sikerélményre, mert az elmúlt időszakban sok értékes pontot veszített, és úgy tűnik, mintha kiesett volna a formából, vagy fáradna. Mexikó ellen azonban ennek nyomát sem láthattuk, és egy olyan örülést mutatott be, ami mindent elmond.