Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,19 Ft
Euró
395,67 Ft
Font
468,54 Ft
Bitcoin
62,150 $

Exatlon: nem semmi, amit Bálint csinált a mexikóiak legyőzése után (videó)

Annához hasonlóan Bálintban is olyan energiákat szabadított fel a győzelem, hogy annak erősen látható jelei voltak.

...svg content...Fotó: Instagram/Herceg-Kis Bálint
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Bálint egy nagyon fiatal fiú, aki még rengeteg mindent fog tanulni és tapasztalni az élete során. Ez a folyamat az Exatlonban csak felgyorsult, és napról napra teljesebb fiatalemberré válik, és komoly esélye van a fődíj megnyerésére.

A reális képet tekintve ebben csak Krisztián és Ákos állíthatja meg, akik hozzá hasonlóan nagyon gyorsak és ügyesek. Ha még Dani is játékban lenne, és nem esik ki a súlyos sérülése miatt, akkor azt mondhatnánk, hogy az Exatlon Hungary történetének négy legerősebb játékosa állhatna rajthoz egyszerre. Soron kívül Pride pikniket tartott David Pressman, több magyar politikus is részt vett az eseményen

Bálint okosan gyűjti a medálokat, amikre nagy szüksége lehet a fináléban, de nagy árat fizethet annak, hogy Dórinak kettőt is felajánlott. Ebből láthatóan tanult, mert azóta nem osztogatja a medáljait, és inkább arra koncentrál, hogy megtartsa magának azokat.

Exatlon: Janka érdekes dolgokat osztott meg Franciskáról

A csütörtöki egy történelmi nap volt az Exatlonban, hiszen Magyarország legyőzte Mexikót, amire eddig nem volt példa. A harmadik évad hozta el a nagy áttörést, és ehhez Bálint is jelentős mértékben hozzájárult.

Szüksége is volt erre a sikerélményre, mert az elmúlt időszakban sok értékes pontot veszített, és úgy tűnik, mintha kiesett volna a formából, vagy fáradna. Mexikó ellen azonban ennek nyomát sem láthattuk, és egy olyan örülést mutatott be, ami mindent elmond.

Lendvai Ildikó szerint Lázár János Orbán Viktor ellen fordulhat a miniszterelnöki székért

Lendvai Ildikó arról kezdett el beszélni, hogy Lázár János Orbán Viktor miniszterelnöki székére vágyhat, amit adott esetben sokan árulásnak minősítenének.