Exatlon: egy eddig nem látott kép Annáról és Benőről

Fotó: Instagram/Szabó Benedek
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Anna és Benő biztosan nagyon hiányoznak egymásnak, hiszen nagyon jó barátok lettek, remekül szórakoztak együtt.

Annát egészen mélyen érintette Benő kiesése, amit csak magának köszönhet, hiszen jobb versenyző volt, mint Viktor és ha a párbajt nem kezdi olyan gyengén, akkor még mindig Dominikán lehetne, ez nem kérdés.

Soron kívül Itt vannak az Ötöslottó nyerőszámai

Anna napokon át mélyponton volt, hiszen Benő volt az egyetlen igazi támasza, majd szép lassan képes volt talpra állni, miközben Vivi sokat segített neki abban, hogy jobb kedve legyen, és a formája is változzon.

A kihívó egy igen érzékeny nő, akinek komoly hatással van a teljesítményére az, ha valami nem stimmel nála lelkileg. Nehéz lenne azt mondani, hogy ő az egyik fő esélyes, már csak Dóri miatt is, de azzal, hogy Franciska és Janka kiesett, jócskán megnőhettek az esélyei.

Így néz ki kipattintva és izzadtan Berki Mazsi, aki érdekes dolgokat árult el

Arra pedig nem sokan számíthattak, hogy Vivi ennyire felszívja magát, és az egyik legjobb lesz. Hatalmas meglepetés egyelőre a fiatal lány, aki Annához hasonlóan mosolygós, vicces karaktere az Exatlonnak.

Benő pláne az volt, imádták a nézők, és a kihívók közül Lilla, valamint Franciska is nagyon kedvelte. Anna és Benő duója az egyik legjobb volt, de nem tartott túl sokáig. Benő most egy újabb kulisszák mögötti képet osztott meg, amin már Anna is szerepel.