Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,87 Ft
Euró
380,91 Ft
Font
443,82 Ft
Bitcoin
43,942 $

Exatlon-Dóri válasza Viktornak: „Úgy csináltál, mintha fogyatékos lennék”

Dóri ismét felhívta magára a figyelmet a viselkedésével, amivel megint kellemetlen helyzetbe hozta magát. Rengeteg nézői vélemény született már az Exatlon versenyzőjéről, aki egy szimpla elvesztett futam után is képes magába roskadni, zokogásba kitörni.

Fotó: Instagram/Buzás Dorottya
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ezt most ráadásul 5-1-es állásnál sikerült összehoznia, amit nagyon furcsálltak a társak. Ákos, Bálint és Anna is egyetértett abban, hogy Dóri kirohanásai egyáltalán nincs jó hatással a csapatra, és beszélni fognak vele.

A bajnokok azonban így is kikaptak, majd a villában volt egy érdekes beszélgetés Dóri, Gréti és Viktor között. Dorottya ezúttal sem magát hibáztatta, hanem úgy érzi, hogy lelki problémái voltak, amiatt vesztette el az egyik futamát, melyet szégyenteljesnek nevezett. Soron kívül Kiderült, hány buszvezető sztrájkolt vasárnap a Volánbusznál

Viktor segíteni szeretett volna Dórinak, aki úgy tűnt, mintha nem akarna lemenni a pályáról az elbukott versenye után. A reakciójában nem volt köszönet, és ez már Ákosnak is sok volt, amit meg is jegyzett.

Dóri elmondása szerint lement volna a pályáról. „Én lementem volna.” – mondta Dóri, amire Viktor nevetve válaszolt. „Hát, nem nagyon akartál lejönni.” – válaszolt a kihívó. „Mert hova mentem”? – tette fel a kérdést Dóri a beszélgetés során.

„Hozzám! Ahová kellett volna.” – folytatta Viktor, majd Dóri megint mondott egy olyat, amit senki sem várt. „Úgy csináltál, mintha fogyatékos lennék.” – folytatta a beszélgetést Dóri, aki ekkor már nagyon küzdött a könnyeivel.

Végre megtudhattuk, miért nincs párja Gelencsér Timinek

„Azért, mert veszítettél, megálltál középen, és a pirosak már rég lepacsiztak, jöttek le, és te még mindig nem jöttél le a pályáról.” – írta le a helyzetet Viktor. „Mert sz*rul éreztem magam.”

„Igen, és jobb lett volna, ha ku**ban vagyunk, és hagyunk, leülünk és megvárjuk, amíg odaérsz?” – tette fel jogosan a kérdést Viktor. „Nem ezt mondom, csak érdekelt, hogy mi van bennetek. Csak mindig én vagyok rossznak beállítva, mindig én vagyok úgy beállítva, hogy ilyen mit tudom én, ilyen hisztérikás vagyok, és ezért éreztem magam sz*rul.”

Dóri azzal magyarázta a vereségét, hogy Gréti mondatai benne maradtak, miszerint szerinte Anna érzéseivel sokkal jobban foglalkoznak, mint az övével. Ez nem teljesen állja meg a helyét, mert már többször is segíteni próbáltak neki, de rendre hasonló reakciót kaptak. A legutóbbi eset is példa erre, hiába akart Viktor segíteni, Dóri elutasító volt.

A kihívólány megint a videóhívást hozta fel példának, amit a bajnokok kaptak meg. Arról panaszkodott, hogy nagyon rosszul esett neki az a nap, hogy nem beszélhetett a szeretteivel, és senki nem ment oda hozzá. Tegyük hozzá, mindenki másnak is nagyon rosszul esett, például Bálintnak, aki ezt követően gyakorlatilag padlóra került, mégsem panaszkodott.

„Tudom, segíteni akartál, de ez ugyanaz a két perc volt, mint amikor te ideges vagy, és nem lehet hozzád szólni abban a két percben, akkor hozzám sem lehetett szólni. Sajnálom. Nem tudok vele mit csinálni.”

Dóri azt mondja, ő sírással vezeti le a feszültséget, ami nem tetszik a többieknek, és ez zavarja. Hónapok óta gyülemlik ez benne, ami nem a legjobb dolog.

A jövő hét első felében esős időnk lesz, majd visszatérnek az éjszakai fagyok

Noha napsütésre van kilátás a jövő hét második felében, az éjszakai fagyok miatt didergősen indulnak majd a reggelek.

Egymásba botlott Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij (Videó)

Az új argentin elnök, Javier Milei beiktatásán jelen volt Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij, az egymással nem túl jó kapcsolatot ápoló miniszterelnök találkozásáról videó is készült.

Megállapodott az EU a mesterséges intelligencia szabályozásáról

A cél az, hogy korlátokat szabjanak a generatív AI platformok korlátlan fejlődésének, és megakadályozzák a technológiával való visszaélést anélkül, hogy veszélyeztetnék az ágazat innovációit.