Clouds
21 Budapest
Dollár
345,45 Ft
Euró
370,80 Ft
Font
432,61 Ft
Bitcoin
26,923 $

Exatlon: Dóri nagyon furcsa reakciója a szégyenteljes futama után

Fotó: Instagram/Buzás Dorottya
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az Exatlon versenyzője továbbra is rendkívül nehezen dolgozza fel a vereséget, és most eleinte még csak megszólalni sem tudott.

Dóri hiába az egyik legjobb versenyző, rengeteg negatív komment érkezik vele kapcsolatban a közösségi médiában, és jól látható, hogy mentálisan a legtöbb esetben mindenki másnál rosszabbul visel egy vereséget.

Soron kívül Szoboszlai Dominikot berendelte a Lipcse vezetősége

Ez pedig egyáltalán nincs jó hatással a csapategységre, amit immáron Ákos is megjegyzett, és ez hosszú távon még mérgezőbb lehet a hangulatra. Már többször beszéltek vele erről, próbáltak neki segíteni, de hiába.

Dorottya rendre nem magát hibáztatja, hanem a körülményeket, vagy a csapattársait, akik értetlenül állnak a helyzet előtt. Ennek ellenére még ő érzi azt, hogy nem foglalkoznak vele eléggé, ami kissé abszurdnak hangzik.

Exatlon: Viktor rendesen kiakadt András miatt, neki ez már nagyon sok, amit a pályán csinál

Legutóbb 5-1-es állásnál veszített egy futamot, ami talán a leggyengébb köre volt. Többször is hibázott, majd szinte megszólalni sem tudott Gelencsér Timi előtt. „Ilyen szégyenteljes futammal még sosem kaptam ki.”

Teljesen érthetetlen volt a reakció, mivel a kihívók nagy előnnyel vezettek. Lelki problémákra hivatkozott, amikről ezen a ponton még nem akart beszélni. Timi megkérdezte tőle, hogy mi a baj a lelkével, majd másodpercekig még csak válaszolni sem akart.