Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,40 Ft
Euró
393,86 Ft
Font
459,89 Ft
Bitcoin
62,385 $

Exatlon: Dóri már megint Annáról beszélt…

Lassan Anna bármit is csinál, Dórinak mindig lesz egy megjegyzése, de nem szemtől szemben, mert most sem vele közölte a dolgokat.

Fotó: Instagram/Buzás Dorottya
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

A kihívóknál hamarosan tényleg betelik a pohár Dóri viselkedése és reakciói miatt. Viktor is hiába próbált segíteni neki, nem járt sikerrel, és természetesen a nézői kommentárok sem maradtak el. Bőven kijut a negatív kommentekből Dórinak és Grétinek.

Viktor azonban kitart Dóri mellett, és a legutóbbi furcsa reakciója ellenére is biztosította a lányt afelől, hogy igenis számítanak neki az érzései, szeretne azokkal foglalkozni, majd ismét szóba került Anna. Soron kívül Eltiltást kapott a Ferencváros edzője, Sztankovics

„Hidd el, hogy én például foglalkozom az érzéseiddel, és azért mentem hozzád akkor is, meg azért szóltam hozzád, mert nekem igenis fontos, hogy milyen érzések vannak benned.”

„Ne gondolj ilyeneket, hogy nem számítanak a te dolgaid, mert nekem például számítanak.” – osztotta meg az érzéseit Viktor, aki a TV2-nek adott interjújában is mondott pár szót erről a helyzetről.

„Örülök, hogy Bálint összehívta a lányokat és elmondta nekik, hogyan kellene viselkedniük a pályán egy-egy olyan szituációban, amikor nem sikerül pontot hozni, viszont mégis tovább kell menni és a versenyre koncentrálni.”

Exatlon: elképesztő, egyes nézőknek elegük van Grétiből, aki szerintük csak szítja a tüzet

„Igazából én is szeretnék egy-két szót szólni a lányokhoz szólni az elindulásnál, úgyhogy mindenféleképpen pozitív, hogy Bálint is észrevette ezeket a dolgokat és én is szeretném ezt egy csomagban tálalni nekik.”

Dóri a következőket reagálta a találkozóra. „Bár Bálintnak volt egy jó pár kedves szava, amit így elmentek, beosztom, viszont az érdekes, hogy csak utólag hívott így össze, meg az, hogy Anna nem is nagyon reagált egyik részre sem.”

Soha nem volt még ilyen alacsony a regisztrált álláskeresők száma

A Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat közzétette legfrissebb adatait.