Exatlon: a kihívóknál lassan betelik a pohár Dóri viselkedése miatt, beszélni akarnak vele

Fotó: Instagram/Buzás Dorottya
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Noha Ákos csak nemrég csatlakozott az Exatlon mezőnyéhez, máris érezheti, milyen az, amikor Dóri rossz hatással van a társaira.

Sokat nem kellett várnunk arra, hogy Dóri ismét kiadjon és furcsa reakciókat mutasson egy elvesztett futam után. Ráadásul ezt azok után tette, hogy a csapata 5-1-re vezetett, tehát semmi oka nem volt arra, hogy így viselkedjen.

Soron kívül Itt vannak az Ötöslottó nyerőszámai

Ettől a ponttól kezdve a hangulat is más lett, kihatott a csapat teljesítményére, amiről Anna, Ákos és Bálint beszélgettek a megnyert versenynapot követően. A nemrég érkezett fiatal versenyzőnek is feltűnt, hogy Dóri időről időre irreális reakciókat mutat egy elvesztett kör után.

„Nekem az volt egy picit fura, vagy nem tudom… hát ez a, amit ma Dóri így futam után leművelt, mert nekem nem azzal van bajom alapból, ahogy ő reagál, hanem mindenki segítő szándékkal ment oda. Viktor is odament hozzá, és eltaszított magától mindenkit.” – mondta Ákos a TV2 kamerái előtt.

Exatlon: Viktor rendesen kiakadt András miatt, neki ez már nagyon sok, amit a pályán csinál

„Nekem inkább ez fura… ahogy kezeli, mert tényleg mindenki segíteni akart neki. Értem, hogy egy ilyen ember, de inkább ez a reakció, ami rá tudja nyomni az embereknek a játékára a bélyegét. Utána mindenkiben egy picit nyomot hagy ez szerintem, hogy sírógörcsöt kap, mert mindenkinek volt már veszített futama, azért általában tudja kezelni azt, ahogy kikap, szerintem erős volt a mai.”

„Azt gondolom, hogy Viktor egy nagyon türelmes ember, mert ha mondjuk én segíteni szerettem volna neki, és engem küld így el Dóri, akkor azért jobban zokon vettem volna. Értem, hogy Dóri így reagál, ő egy ilyen ember, így tudja feldolgozni a futamot, de Viktortól egy nagyon emberi dolog, hogy így le tudja reagálni, és utána mintha mi sem történt volna, és folytatja a dolgait, mert az tényleg csúnya volt, amit megcsinált vele Dóri, tényleg Viktor teljes mértékben segítő szándékkal ment felé.”

Bálint sem értette, hogy miért volt erre szükség Dóri részéről, noha az állás sem magyarázta a helyzetet. „Olyan szinten összetört attól az egy ponttól, ami után meg úgy viselkedett, hogy az egész csapat hangulatát kicsit lerombolta.”

Anna megjegyezte, lehet hogy ez Ákosnak új dolog, de ők már nem egy ilyen szituációt éltek meg. Példának felhozta, amikor Dóri kiszólt neki, vagy nem túl kedvesen beszélt vele. Emiatt ő inkább ilyenkor csendben van.

A kihívók most azt tervezik, hogy beszélni fognak a lányokkal, mert ez nagyon rossz irány, és ha ismét bukják a csütörtököt, akkor megint ők fognak párbajozni. Bálint szerint Dóri viselkedése rossz hatással van a társakra, és a lányokon is látta, ahogy megváltozik a hozzáállásuk. „Miután végignézték, hogy Dóri hogyan jön le egy futamról.”