Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,85 Ft
Euró
390,56 Ft
Font
463,57 Ft
Bitcoin
67,385 $

Exatlon: elképesztő, egyes nézőknek elegük van Grétiből, aki szerintük csak szítja a tüzet

Grétinek volt egy nagyon furcsa beszélgetés Vivivel a versenynapot követően, ami nem kevés nézői reakciót váltott ki a közösségi médiában.

...svg content...Fotó: Instagram/Szente Gréti
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Azt jól látni, hogy Dóri és Gréti nagyon egy hullámhosszra kerültek, akik ezzel az Exatlon egyik legmegosztóbb figurái lettek. Egyre mérgezőbbnek tűnik a hangulat, és nem segít, hogy Gréti legutóbb mintha Anna ellen kezdett volna beszélni Vivinek.

Ez több nézőnek is feltűnt, és Vivinek is furcsa volt, hogy milyen kérdéseket tesz fel neki a csapattársa Grétiről, miután Anna először Bálinttal beszélte meg a problémáját. A beszélgetést rögtön azzal kezdte, hogy Anna és Vivi mintha eltávolodott volna egymástól… Soron kívül Jelentős pénzt biztosít a kormány a kórházi klímák javítására

Vivi ezt tagadta, szerinte semmi nem változott, csak a csapattársa mélyponton van, és semmi nincs abban, hogy Bálinttal beszélgetett először, akivel a kezdetek óta ott van az Exatlonban. Kihangsúlyozta, vannak olyan pillanatok, amikor ő vonul el, és olyankor Anna hagyja őt.

„Az azért rosszul eshetett, amikor azt mondta, hogy még te sem… hogy tényleg kell neki az a tér, hogy önmagában legyen, és magában gondolkozzon, és még neked sem akarja elmondani.” – folytatta Gréti, aki nem állt le.

Kiderült, meddig maradnak Dominikán az Exatlon kiesett versenyzői

Vivi ezzel sem értett egyet, mivel szerinte mindenki más a csapaton belül, és teljesen megérti, ha Anna valamit nem oszt meg vele. „Csak azt fejezte ki, hogy ezt magában szeretné először rendezni, és majd lehet, hogy később szeretne róla beszélni.”

„Grétának inkább azon kellene elgondolkodnia, hogy mekkora bajkeverő-áskálódó! Viivien nagyon okosan viselkedett, le a kalappal!”

„Leírta magát egy ország előtt! Sz*rkeverés és uszítás helyett gyakorolnia kellett volna inkább… Emberileg gyomorforgató viselkedést produkál Dórival együtt!”

„Már lassan mindenről Anna tehet!!! Kicsit kezd a tavalyi évad felrémleni, amikor Dorci rászállt Viki kíséretben Bogira. Most Dóri és Gréti kezdi Anna ellen hergelni pl Vivit is.”

„Grétike, amint látom, sz*rkeverő, de nagyon! Dórit a többiek ellen, majd Vivit Anna ellen próbálja meg hangolni. Nem gondolkodik, hogy ezzel szétzúzza a csapat egységét? Ennyire nem lehet buta!!!! De! Viszont Vivi nagyon okos, elég jól leszerelte Grétát!”

„Bezzeg az előbb még Vivit akarta Anna ellen fordítani! Milyen gusztustalan dolog ez! Saját csapatán belül embereket uszítani! Pfff!!!!!”

„Sz*rkeverő szent, bomlasztja csapatot, legalábbis akarja”

„Kezdem már komolyan sajnálni Annát, pedig a bajnokoknak szurkolok, látszik rajta, hogy mérgező számara a környezet, miután Benő kiesett , amit nem is csodálok. Dórinak egy jó szava nincs hozza/róla, Gréti meg már most szítja a feszültséget a kavarásával.”

„Grétike, menjél haza – igencsak sz*rkeverő és rosszindulatú vagy – kiderült! Vivi okos voltál, nem hagytad magad becsalogatni a zsákutcába, hogy majd szidod Annát, vagy a többieket! Gréti ráadásul még alamuszi is vagy – hátulról támadsz. Mi lett volna, ha tisztességesen Anna előtt kérdezed meg Vivit, vagy hozod fel a beszélgetést??? Ja ahhoz gyáva voltál, de sz*rt keverni nem… Utállak, menj haza Zsófi után – megérdemelten! Ráadásul ma sz*rul is játszottál!! Nincs helyed a csapatban!”

Puzsér-pofon: őrizetbe vették, zárkába zárták és rabosították Ábrahám Róbertet

Mindezt a rendőrség is megerősítette, de az érintett felek újfent megszólaltak a történtekről, s elmondták saját verziójukat.

Már Mbappé is magára kapta a Real Madrid új idegenbeli mezét

Nem lesz gond azzal, hogy a nézők beazonosítsák a ReaL Madridot az idegenbeli meccseken, ahol nem éppen a szokványos szerelésben lépnek pályára.