Exatlon-Dóri azt mondja, határozottan sokat változott, ezekben a dolgokban

Fotó: Instagram/Buzás Dorottya
not image

Hujber Dávid

2021. június 21. - 14:12

Dóri a Tények stábjának adott interjút, melynek ideje alatt arról is beszélt, hogy sokat változott, illetve tele van tervekkel.

Buzás Dorottya számára végül nem győzelemmel ért véget az Exatlon Hungary harmadik évada, amit a csapattársa, Gréti nyert meg. Eleinte nagyon jóban voltak egymással, majd szép lassan eltávolodtak és a fináléban minden eddiginél erősebb volt az új győztes.

Szinte végig, hónapokon át Dórit tartották a legnagyobb esélyesnek, de be kellett érnie egy mások hellyel. Keszthelyen látogatta meg a Tények stábja az Exatlon ezüstérmesét, akinek sok terve van, de egyelőre nem tudhatjuk, hogy pontosan mire készül.

„Ha visszagondolok az egész öt hónapra, akkor úgy tudom jellemezni az egész utazást, hogy egy kis kincsesláda, ami rengeteg gyémántot, aranyat rejt. Csak jó emlékekkel gondolok vissza az egész Exatlonra.”

Exatlon-Lilla lábai nem kicsit klasszisok

Elmondása szerint sokat változott az öt hónap alatt, és amikor elment, egy teljesen más életet élt. A távolság és a verseny rá is jó hatással volt, a pozitív változásokra neki is szüksége volt, mert némely tulajdonságával nem volt 100%-osan elégedett.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.