Exatlon-Lilla lábai nem kicsit klasszisok

Fotó: Instagram/Szendy Lilla
not image

Hujber Dávid

2021. június 21. - 00:46

Eddig sem voltak gondok Lilla lábainak kinézetével, de az Exatlon óta még formásabbak, és ezt most meg is mutatta az elegáns szettjével.

Szendy Lilla számára is meghatározó volt az Exatlon Hungary harmadik évada, amit belülről élhetett át, mivel felvételt nyert a mezőny tagjaként, és az első csapattal utazhatott ki Dominikára, ahol sok új embert ismerhetett meg.

Rengeteg élmény és tapasztalás érte azokban a hetekben és hónapokban, amiket eltöltött a csodálatos szigeten, ahol minden a versenyzésről szólt. Egyértelműen komplettebb versenyzőként és magánszemélyként tért haza, ő is sokat köszönhet az Exatlonnak.

Azóta sok idő telt el, immáron idehaza is tombol a nyár, ami lehetővé teszi, hogy az egyik kedvenc versenyzőnk is magára öltse a nyári szettjeit. Legutóbb egy esemény kapcsán tette ezt meg, és megvillantotta a formás lábait.

ByeAlex kifestett körme nem mindenkinek jön be, jött is a válasz

„Köszönöm a @b72studio -nak, hogy gondoltak rám és elhívtak a tegnapi jótékonysági divatbemutatóra. Nagyon jól éreztem magam, a modell lányok gyönyörűek voltak, a díszlet mesés és a fogadtatás is elképesztő volt.” – írta a bejegyzésében.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.