ByeAlex kifestett körme nem mindenkinek jön be, jött is a válasz

Fotó: Instagram/ByeAlex
not image

Hujber Dávid

2021. június 18. - 07:40

Voltak, akik ennek hangot is adtak, de a híres énekes és dalszerző nemigazán szeretne ezzel foglalkozni, saját magára és a munkájára koncentrálna.

ByeAlex minden kétséget kizáróan az egyik legszínesebb egyénisége a hazai zeneiparnak és rengeteg rajongója van. Az Instagramon például már 432 000 követőt számol, ami az egyik legtöbb Magyarországon.

Az X-Faktor-mentor imádja a saját stílusát és noha időről időre kemény kritikákat is kap a közösségi médián keresztül, nem akar változtatni. A többség elégedett vele, és sokan pontosan emiatt kedvelik őt ennyire.

Most például egy kifestett „vámpírkörmökkel” jelent meg, jelezvén, hogy pénteken elkezdik forgatni az X-Faktort. „Szerintem megint visszük majd az évet!” – írta a posztjában, hozzátéve, hogy minden tőle telhetőt meg fog tenni ennek érdekében.

„Most őszintén, minek az a köröm? Eskü, soha nem posztoltam, nem az a fajta ember vagyok, de basszus, ha embernek akarsz látszani, ne mutogasd, hogy neked ki van festve a körmöd, csak szólok, mert jó kommentek nem fognak jönni” – írta az egyik kommentelő.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.