Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,41 Ft
Euró
394,09 Ft
Font
460,21 Ft
Bitcoin
62,175 $

Exatlon: Buzás Dóri megszólalt a rengeteg kérdést követően

Nagyon sokan érdeklődtek aziránt, hogy Buzás Dóri vajon visszatér-e, mert még mindig nincs ott a mezőnyben, és a széria egyik legjobbja volt.

Fotó: Instagram/Buzás Dorottya
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Dóri a harmadik évadban versenyzett Dominikán, és az első pillanattól kezdve favoritnak tartották. A végén azonban mégsem ő nyert, hanem Szente Gréti, aki hosszú hetek óta ott van az All Star mezőnyében.

Az ezüstérmes azonban nem, és ezt sokan furcsállják, rengeteg kérdést kap ezzel kapcsolatban Dóri, amikre most részben reagált is. Úgy érezte, hogy eljött az idő, és mondott pár szót a témával kapcsolatban. Soron kívül Eltiltást kapott a Ferencváros edzője, Sztankovics

„Számtalan üzenetet kaptam az elmúlt időszakban, hogy menjek Dominikára, miért nem vagyok ott, vártok stb…” – kezdte a posztjában Dóri, aki számtalan kérdést kap azt illetően, hogy visszatér-e az Exatlonba.

Exatlon: Andris szerint Zozo már másodszor húzta meg magát a szoknya mögött

„Eszméletlen jól esett, és amennyire jó érzés volt, sokszor annyira rossz is. De ettől függetlenül Köszönöm nektek! Talán ez az elmúlt időszakban volt a legrosszabb, csalódás, szomorúság érzés, nem is tudom mik lehetettek bennem.”

Lapozó: 1 2