Dollár
397,19 Ft
Euró
419,12 Ft
Font
489,06 Ft
Bitcoin
17,169 $

Exatlon: Andris szerint Zozo már másodszor húzta meg magát a szoknya mögött

Fotó: Instagram/Kempf Zozo
TV
not image

Takács Petra

Szerkesztő

Kása András keményen fogalmazott, szerinte Kempf Zozo már másodszorra rántotta ki magát a párbaj alól, ami miatt igen sok kritikát kap.

Zozo nagyon nagy önbizalommal tért vissza Dominikára, de hirtelen kapott is pár pofont, igen komoly vereségekbe futott bele. Több lényegesen jobb játékos is van nála, így nem mondanánk azt, hogy ott lenne az abszolút favoritok között.

Soron kívül Sajtóértesülések szerint húsvétig maradhat az árstop

Már Virág András kiesése előtt is sok kritika érte, és a kihívók sem voltak abban olyan biztosak, hogy annyira fájna a keze, ami miatt végül nem kellett párbajoznia. Most pedig Somhegyi Krisztián ment helyette, és ez igencsak kiverte a biztosítékot a nézőknél, Tóth Dávid kapcsán is.

Kása András már a párbajt követően Monoki Lehelnek elmondta, nem tetszett neki ez az egész, és erős szavakat fogalmazott meg, amire Dávid nem egyszer érdekes arcot vágott. A villában is folytatódott ez a beszélgetés, András szerint Zozo már második alkalommal bújt el a szoknya mögé.

A Harry Potter sztárja lehet az új Farkas?

„Azok az emberek, akik így taktikáznak, és nem szívből küzdenek, előbb-utóbb úgyis azt fogják kapni, amit érdemelnek.” – kezdte az erős monológját András, aki nagyon nem elégedett azzal, ahogy Zozo viselkedik.

Lapozó: 1 2