Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,84 Ft
Euró
393,40 Ft
Font
467,66 Ft
Bitcoin
64,251 $

Exatlon: Anna nem fogta vissza magát az elbukott nap után

Anna nagyon is ráérzett arra, hogy mi lehetett az igazi gyenge pont hétfőn, amikor a kihívók elvesztették a villát.

...svg content...Fotó: Instagram/Kőnig Anna
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Négy új játékos is csatlakozott az Exatlon mezőnyéhez, mindannyian férfijátékosok. A bajnokok és a kihívók is két újoncot kaptak, akik közül András tűnik a legerősebbnek, ő akár Krisztiánra is veszélyes lehet, akárcsak Bálintra.

Marci és Csepel nem tűnt túl erősnek, de talán csak több időre van szükségük ahhoz, hogy felvegyék a ritmust, mindenesetre semmit sem bízhatnak a véletlenre. Anna, aki nemrég gyerekkori fájdalmakról is beszélt, kimondta a véleményét az elbukott nap után, nem fogta vissza magát. Soron kívül Kiderült, mely egyetemre volt a legnehezebb bekerülni

„Vivivel egyébként beszéltük, hogy így a futamok között talán a szurkolás rész ma elég laposra sikeredett, az kapott inkább teret, hogy kaptunk feltöltést, és ilyenkor mindenki nagyon lelkes, elkezd kérdezősködni.”

„Talán ennek nagyobb teret engedünk ilyenkor, minthogy nagyon beszűkülve arra koncentráljunk, ami ilyenkor az elsődleges cél. Azt gondolom, lehet hogy ez is az egyik oka volt ennek, hogy talán kevésbé voltunk a pályára koncentrálva, és nem volt meg az a furcsa vibrálás, ami az előző hét pénteken velünk volt.” – mondta a beszélgetés során Anna.

„Szerintem, ha valami jó kis ütemes szurkolással előállunk, ami kicsit összeráz minket, próbáljuk a pozitívat nézni a faháznak, hogy gyakorlunk, sokat mozgunk, együtt vagyunk, megismerjük egymást, kijönnek a kérdések, és akkor nem a pályán.”

Ilyen vékony március végén Gáspár Evelin

„A pályán nem terelődik el a figyelem ilyesmire, szerintem ilyen apróságok lehettek a mai napnak az okai.” – fejezte be Anna a beszédjét.

Szlovákia válaszlépésekkel fenyegette meg Ukrajnát az olajszállítás blokkolása miatt

A szlovák vezetés élesen bírálta Ukrajnát az orosz Lukoil olajszállításainak blokkolása miatt, válaszlépéseket helyezve kilátásba.

Karácsony Gergely több mint 10 millió forintos jutalmat adott egy MÁV-os vezetőnek

Igen komoly összegek kerültek kiosztásra Karácsony Gergely által, noha Budapest kasszája finoman szólva sem áll jól.