Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
43,959 $

Exatlon: súlyos dolgokról mesélt Anna

Azok alapján, amiket mesélt Anna, el tudjuk képzelni, hogy milyen hegek maradhattak a lelkében a támadások miatt.

Fotó: Instagram/Kőnig Anna
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

A gyerekek nagyon érzékenyek, és az egész életük során magukkal cipelik azokat a támadásokat, amiket megélnek azokban az években. Az egész életüket meghatározhatja mindez, aminek súlyos árat is fizethetnek.

Anna egy nagyon boldog és vidám karakter, de már az Exatlon ideje alatt is sok olyan komment született róla, amiket jobb, ha nem lát. Bálintnak mesélt azokról a dolgokról, amik fiatalabb korában fájdalmasak voltak számára. Soron kívül Kövesd élőben Szoboszlai szombat délutáni meccsét az angol bajnokságból

Jól látszik rajta, hogy még tisztán emlékszik ezekre, és anélkül, hogy példákat hozott volna fel, el tudjuk képzelni, hogy mit érezhetett akkoriban, hiszen sokunknak volt része hasonlóban, csak nem mindegy, hányszor.

„Rengeteg minden gyerekkorból jön, aztán az ember szépen lassan dolgozik ezeken, hogy elmúljon. Ez a nyitottsági határom, amit kevésbé szeretek átlépni, de míg általános iskolában és gimiben, a suliban…” – mondta Anna a beszélgetés során Bálintnak.

„Mindig vannak olyan osztálytársak, akik kevésbé kedvesek az emberrel. Nekem is voltak ilyenek, akik elég sokszor piszkáltak, nemcsak feltétlen a suliban, hanem az interneten is, aztán ez így szépen haladt tovább.”

Tóth Andi nem fogta vissza magát: „Én gyűlölöm az anyuci kisfiaikat”

„Sokkal nehezebb úgy állni dolgokhoz, hogy van egy olyan háttér, hogy volt aki bántott, és ezen először túl kell lendülni ahhoz, hogy utána tudj utána egyről a kettőre jutni.”

„Tudom, milyen az, amikor az ember elnyomja, eszkalálódik és a végén próbálja a nagy problémát megoldani és sokszor nem is értem néha, hogy ez meg az honnan jön bennem, csak ha nagyon végiggondolom, hogy honnan ered, akkor jövök rá. Egyszerűbb, ha nincs ilyen.”