Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,46 Ft
Euró
391,42 Ft
Font
465,77 Ft
Bitcoin
63,625 $

Exatlon: Anna kitálalt, ők azok a kihívók, akik nem foglalkoznak vele

Ebből egy név különösen fájdalmas lehet, ami még később vissza is üthet a játék folyamán, de egyre többen állnak Anna mellé a nézők közül.

...svg content...Fotó: Fotó: Instagram/Kőnig Anna
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Anna láthatóan lelki válságban szenved, mert noha Vivi nagyon próbál nyitni felé, nincsenek egy hullámhosszon. Benő távozása nagyon negatív hatással van a teljesítményére, és nincs egy olyan személy sem a csapatban, aki segítene tudna neki.

Viktor meglepő módon elkezdett közeledni Annához, segíteni szeretne neki. Döbbenetes volt hallani a vallomását, amire senki sem számított. Gréti, Dorottya és Ákos azonban nagyon távol áll Annától, amire utalt is a közös beszélgetés után a TV2 kamerái előtt. Soron kívül Magyar Nagydíj: jön az ingyenes szurkolói autóbuszjárat a Volánbusztól

Anna elmondta, mi a problémája, miért nem teljesít úgy, ahogy kellene, valamint mi az oka annak, hogy szomorú. A nevek közül Dorottya lehet a legmeglepőbb, mert Anna korábban még egy medált is adott neki a párbaján, és ha akkor nem önt bele lelket, akkor valószínűleg a társa már rég nem lenne játékban. Ehhez képest Dóri ebből szint semmit sem viszonzott, legalábbis úgy tűnik.

„Végül is mindenkitől azt a reakciót kaptam, amire számítottam, ezért nem mondanám azt, hogy rosszul esett, hogy rengetegen semlegesként álltak ehhez a helyzethez, mert nem számítottam többre tőlük.”

Exatlon-Zsófi semmit sem bánt meg, hiába a rengeteg kritika

„Tudtam, hogy se Grétitől, se Dorottyától, se Ákostól nem fogok olyan nagy kitárt karokat kapni, hogy most itt összeboruljunk, és hűha. Igazából jobb is, mert szerintem az sem jó, ha az emberek megjátsszák magukat, úgyhogy fölösleges.”

„Viktortól meg kedves volt, hogy megkérdezte a dolgokat, és kicsit nyitottabban áll felém, és érdeklődik, úgyhogy… meglepni nem lepett meg semmi, a helyzet változatlan bizonyos helyzetekkel, ahogy eddig is én azt gondolom.”

Elvetélt magzatát és a méhlepényt is magával vitte egy nő a Semmelweis klinikáról

A nő állítása szerint világítás és szappan nélküli mosdóban szülte meg halott magzatát a Semmelweis klinikáján.