Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
43,962 $

Exatlon: Viktor döbbenetes vallomása Annának az érzéseiről, akinek ezután leesett az álla

Anna csak kereste az állát, miután Viktor olyan vallomást tett neki, amire senki nem számíthatott, egy újabb fordulat az Exatlonban.

Fotó: Instagram/Kővári Viktor
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Anna és Viktor kapcsolata nagyon jól kezdődött, majd valami hirtelen megváltozott. Anna Benő felé kezdett el nyitni, és csalódott, mert azt gondolta, Viktorban megtalálhatja azt, amit Daniban, aki egy súlyos sérülés miatt távozott az Exatlonból.

Viktor kapcsolata nem volt felhőtlen Benővel, és ez Annára is kihatott. Akkor úgy tűnt, hogy már soha nem lesznek jóban, de mióta a fiatal kihívó kiesett, Viktor elkezdett nyitni Anna felé, aki megkérdezte tőle, hogy ez minek köszönhető. Soron kívül Kiderült, hány buszvezető sztrájkolt vasárnap a Volánbusznál

„Én azt látom, hogy a csapat csak úgy formálódott, hogy én például nagyon-nagyon jól érzem magam. Ennyire talán még nem is éreztem magam sose, mint ezzel a jelenlegi csapattal.”

„Irányodba is elkezdtek olyan érzések jönni belőlem, hogy az, ami a legelején megvolt, az ahogy elkezdtünk beszélgetni, mély dolgokról beszélgettünk, hogy azok… tehát a te részedről is érzem azt, hogy…”

„Számomra fontos az, hogy így itt vagy a csapatban és fontos, hogy minden nap látlak, és egyszerűen így kerek az egész történet, hogy mindannyian jól érezzük magunkat benne, és ahhoz, hogy én jól érezzem magam ebben a csapatban, ahhoz az is kell, hogy téged lássalak és veled is minden nap tudjak beszélgetni, bohóckodni, és erre neked is szükséged van.”

Exatlon: több néző is nagyon kiakadt azon, hogy Dóri és Gréti kibeszélte a bajnokokat

„Igazából ez változott, hogy a lényedre igenis szükségem van itt a csapatban.” – tette hozzá Viktor a beszélgetés végén, míg Anna láthatóan rendkívüli módon meg volt lepve, mert ilyen vallomásról egyáltalán nem számított a csapattársától.

Egymásba botlott Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij (Videó)

Az új argentin elnök, Javier Milei beiktatásán jelen volt Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij, az egymással nem túl jó kapcsolatot ápoló miniszterelnök találkozásáról videó is készült.