Dollár
423,15 Ft
Euró
407,67 Ft
Font
456,05 Ft
Bitcoin
19,992 $

Exatlon All Star: interjú Busa Gabival az elvesztett döntő után

Fotó: Instagram/Exatlon Hungary
not image

Hujber Dávid

2022. április 11. - 19:46

A négy döntős közül Szente Gréti volt az egyetlen, akinek sikerült dupláznia, ami azt jelenti, hogy 1 éven belül 30 millió forintot keresett Dominikán a versenyeivel.

Danny, a fiúk győztese volt az egyetlen, aki korábban nem nyert Exatlont, de már ő is elmondhatja ezt magáról. Voltak páran előtte a sorban, akik esélyesebbek voltak, ám ő bizonyította, hogy nem létezik lehetetlen.

Soron kívül Nyerő Páros: pincsikutya jelzővel illette Bea Megyeri Csilláékat Hódi Pameláék kapcsán

Gabi is erre készült, de valahogy ebben az évadban nem volt olyan erős és koncentrált. Ez a döntőben még inkább látszott, Gréti pedig kegyetlenül kihasználta ezt a lehetőséget, nem akarta harmadik szettre vinni a dolgot.

A bajnoklány Nagy Rékának adott interjút a finálét követően, és sokkal boldogabbnak is tűnt, mint Bálint. Nagyon felszabadultnak érezte magát, mert elmondása szerint ebben a három hónapban sokat küzdött magával.

Tóth Andi pikánsan szexi fotója felvet egy kérdést, egyeseknek ez már sok

Elismerte, az első szettet ő rontotta el, nem hitt igazán magában, majd a másodikba már más teljesítményt nyújtott. Ezzel együtt hangsúlyozta, Gréti jobb volt, és ezzel nemigazán tudott mit kezdeni.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.