18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Dollár
389,80 Ft
Euró
408,24 Ft
Font
471,01 Ft
Bitcoin
16,200 $

Tóth Andi pikánsan szexi fotója felvet egy kérdést, egyeseknek ez már sok

Fotó: Instagram/Tóth Andi

Takács Petra

2022. április 10. - 19:47

Ahogyan az várható volt, az emberek nagyon hamar rárepültek a témára, miután Tóth Andi egy nagyon szexi, mondhatni pikánsabb fotót rakott ki magáról.

Tóth Andi az utóbbi időben érezhetően növelte a tétet a megjelenéseivel, más stílusú fotók láttak róla napvilágot, és ez nem mindenkinek tetszik. Gyorsan jegyezzük meg, nincs olyan ember, aki mindenki számára ideális lenne, és ehhez nem kell sztárnak lenni.

Soron kívül Mexikói bokszoló fenyegette meg Lionel Messit a „tiszteletlen” ünneplés miatt 

Ha valaki híres, akkor minden csak szimplán felnagyítódik, így ha valaki pulóverben jelenik meg, abba is bele tudnak kötni. Andi szereti a pulóvereket, de ennél sokkal lengébben is szokott öltözni, bár ez melegebb időben annyira nem lehet furcsa.

Sokszor láthatjuk őt egészen lazán, de a kihívóbb szettek sem maradnak el, főként fotózáskor. Ez pedig teret ad azoknak, akik nincsenek róla jó véleménnyel, vagy arról, hogy milyen úton halad előre.

Sebestyén Balázs nem várt óriási szelfije Fluorral

A legutóbbi fotója kapcsán is voltak, akik megjegyezték, hogy nem jó az irány, és az igazán nagy kérdés, hogy volt-e rajta fehérnemű odalent. Igencsak sejtelmes lett a fotó, ami még a korábbi frizurájával készült, mely ugyancsak berobbantotta a véleményeket a közösségi médiában.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.