Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Eva Longoria szexi oscaros megjelenése önmagáért beszél (fotók)

Fotó: EPA/ETIENNE LAURENT
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A világhírű színésznő is képviseltette magát a nagy eseményen, a 2023-as Oscar-gálán, ami nagy sikert hozott.

Lezajlott a 2023-as Oscar-gála, ami ugyan nem hozott komoly meglepetéseket, jól érezhettük magunkat alatta. Számos díjat osztottak ki, miközben egymást váltották a nagyobbnál nagyobb sztárok a vörös szőnyegen.

Soron kívül Megszületett az újabb ítélet L.L. Junior kisfiának halálos balesete ügyében

Mindig sokat készülnek az Oscar-gálára, hatalmas a felhajtás, mely sok szempontból a divat világáról is szól. Tervezők futhatnak be az esemény alatt, ha valami kellően meggyőzőt alkotnak, és egy olyan sztárral debütálnak, akire mindenki odafigyel.

Nem túlzás, ha azt írjuk, karrierek múlnak az ilyen eseményeken, ugyanakkor nem könnyű kitűnni a tömegből, mert százával jelennek meg a sztárok. Salma Hayeket nem volt nehéz kiszúrni, csodálatosan nézett ki.

Sokan mások is gyönyörű ruhákban jelentek meg, ahogyan Eva Longoria is. A Született feleségek legnagyobb sztárja egy fekete színű ruhát választott, melynek egy része áttetsző volt, és azt kell mondjuk, vonzóbb mint valaha

A dekoltázsa kapta a legnagyobb hangsúlyt, ezrével készültek róla a fotók. Noha nem volt a díjazottak között, őt várták az egyik legjobban a fotósok, hiszen tudják jól, mennyire népszerű a színésznő.