Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
355,18 Ft
Euró
385,16 Ft
Font
451,73 Ft
Bitcoin
67,371 $

Eva Longoria szexi oscaros megjelenése önmagáért beszél (fotók)

A világhírű színésznő is képviseltette magát a nagy eseményen, a 2023-as Oscar-gálán, ami nagy sikert hozott.

...svg content...Fotó: EPA/ETIENNE LAURENT
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Lezajlott a 2023-as Oscar-gála, ami ugyan nem hozott komoly meglepetéseket, jól érezhettük magunkat alatta. Számos díjat osztottak ki, miközben egymást váltották a nagyobbnál nagyobb sztárok a vörös szőnyegen.

Mindig sokat készülnek az Oscar-gálára, hatalmas a felhajtás, mely sok szempontból a divat világáról is szól. Tervezők futhatnak be az esemény alatt, ha valami kellően meggyőzőt alkotnak, és egy olyan sztárral debütálnak, akire mindenki odafigyel. Soron kívül Minimálisan javult, továbbra is stabil Robert Fico állapota

Nem túlzás, ha azt írjuk, karrierek múlnak az ilyen eseményeken, ugyanakkor nem könnyű kitűnni a tömegből, mert százával jelennek meg a sztárok. Salma Hayeket nem volt nehéz kiszúrni, csodálatosan nézett ki.

Sokan mások is gyönyörű ruhákban jelentek meg, ahogyan Eva Longoria is. A Született feleségek legnagyobb sztárja egy fekete színű ruhát választott, melynek egy része áttetsző volt, és azt kell mondjuk, vonzóbb mint valaha

A dekoltázsa kapta a legnagyobb hangsúlyt, ezrével készültek róla a fotók. Noha nem volt a díjazottak között, őt várták az egyik legjobban a fotósok, hiszen tudják jól, mennyire népszerű a színésznő.

Megszületett a hivatalos döntés, Xavi mégis távozik a Barcelonától

Megszületett az ítélet Xavi jövőjéről, de a katalánoknak nincs miért aggódniuk, már meg is találták edzőjük utódját.

A Diákhitel Központ szerint nem igazak a sajtóban megjelent állítások

A 24.hu friss cikke szerint olyan törvénymódosítást fogadott el a parlament, mely lehetővé teszi, hogy két lépcsőben a Tiborcz István érdekeltségébe tartozó Gránit Bankhoz szervezzék ki a Diákhitel Központ ügyfeleit. A Diákhitel Központ tagad.