Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Megint Salma Hayek volt az egyik legvonzóbb nő az Oscar-gálán (videó)

Fotó: EPA/ALLISON DINNER
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Salma Hayek mindig hozza a kötelezőt, és ez természetesen a 2023-as Oscar-gálán sem lehetett másképp.

Megrendezték a 2023-as Oscar-gálát, immáron teljes nyugalomban, koronavírus és mindenfajta szenvedés nélkül. Tavaly Will Smith gondoskodott arról, hogy minden addiginál több szó essen a gáláról, és noha mindez megrendezettnek tűnt, nem volt az.

Soron kívül Lezuhant egy férfi a Margit hídról, nem tudták megmenteni

Smith az aranyszobra ellenére kitiltást kapott a gálákról, és ezúttal még csak a jelöltek között sem volt ott. Ez talán nem olyan meglepő a történtek fényében, ugyanakkor Hollywood nem vetette ki magából, a következő években is lesznek filmjei.

Az idei Oscar-gála nem hozott nagy meglepetéseket, a nagy favorit mindent vitt, és a Múmia sztárja szintén felért a csúcsra. Nehéz volt követni az eseményeket abból a szempontból, hogy ki, milyen ruhát visel, mert rengetegen jelentek meg a helyszínen.

Lenyűgöző egyedi tervezéseket láthattunk, és nem lehetett kérdés, hogy a rendkívül fiatalos Salma Hayek is ott lesz a gálán. Tőle már megszokhattuk, hogy szinte mindenki másnál vonzóbb, egyszerűen tökéletes vonalakkal rendelkezik.

Ezúttal a piros szín mellett tette le a voksát, és nemcsak a megjelenése volt meggyőző, hanem a járása is, mint azt látni fogjátok a róla készült videóban. Salma nagy karakter, egy olyan nő, aki mindig is fiatalos lesz.