Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,79 Ft
Euró
393,34 Ft
Font
457,26 Ft
Bitcoin
66,743 $

Esztergom–Nyerges Rally: gyűjtésbe kezdtek a gyászoló hozzátartozók számára

Összesen öt ember vesztette életét, köztük egy bajnai apa és fia. A település lakói most gyűjtésbe kezdtek.

Fotó: MTI/Bodnár Boglárka
Baleset

Borbély Fanni

Szerkesztő

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, a március 24-én, az Esztergom–Nyerges Rally évadnyitó rendezvényén történt tömegszerencsétlenség következtében öt ember vesztette életét, többen pedig megsérültek. A balesetben életét vesztette egy 49 éves anya és kislánya. Az anya a helyszínen meghalt, a kislány pedig kedden, a kórházban hunyt el.

A Bors értesülései szerint egy apa és fia is a halálos áldozatok között voltak, akik a Komárom-Esztergom vármegyei Bajnán éltek. Egy bajnai férfi elmondta, hogy apa és fia családtagjaikkal együtt látogattak ki a futamra. A fiú testvére és annak gyermeke is részt vett az eseményen, ott álltak, ahol az autó kisodródott. Soron kívül Kiürítettek egy budapesti általános iskolát, 30-35 gyereket vittek kórházba

A nő férje mentette meg őket, amikor is az utolsó pillanatban mindkettőjüket elrántotta a nézők közé. A település szeretne segíteni a gyászoló családtagoknak, így összefogtak a helyiek és gyűjtésbe kezdtek. Ennek kapcsán a férfi a lapnak elmondta:

„Több helyen is gyűjtünk, bankban és a településen két helyen is, készpénzben. Szörnyű, hogy egy ilyen kedves családdal ilyen borzalom történt, és bár a fájdalmukon nem enyhíthetünk, próbálunk az anyagiakban segíteni nekik.”

Májusban újabb területen lesz fizetős a parkolás Budapesten

A Sashegyen április 2-től kell fizetni a parkolásért, míg Zuglóban május elejétől indul a próbaüzem, amit rövidesen a fizetős üzem követ majd.