Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,50 Ft
Euró
390,19 Ft
Font
463,02 Ft
Bitcoin
66,763 $

Erling Haaland ügynöke teljesen összezavarta a szurkolókat a Real Madrid-pletykák közepette

A szakember jó és rossz híreket is sejtetett, miközben mindenki arra vár, hogy kiderüljön, mik Haaland tervei a jövőre nézve.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/Peter Powell
Sport
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Mint ismert, a norvég klasszis 2022-es érkezése óta két szezont teljesített a Citynél, kétszer megnyerte a Premier League-et, valamint a Bajnokok Ligáját a triplázás részeként a debütáló kampányában. Érdekesség, hogy a mindössze 23 éves sztárjátékos már 5 különböző klubban játszott élvonalbeli karrierje során.

Mino Raiola 2022-ben bekövetkezett halála óta Rafaela Pimenta képviseli Haalandot: az ügynök a közelmúltban azt sugallta, hogy Haaland záradékának nagysága szigorúan őrzött titok, melyet csak a játékos környezete és a klubja ismer. Soron kívül Magyar Péter lerántotta a leplet a Tisza Párt másik alelnökéről

A brazil ügyvéd a 90min.com szerint egy friss nyilatkozatában nem zárta ki, hogy Haaland a jövőben elköltözik a Citytől, mégis úgy beszélt a lehetőségről, mintha az jelenleg nem is lenne napirenden:

„Nem tudom hogy egyklubos emberré fog-e válni, de úgy gondolom, hogy Erling Haaland projektje idővel, a következő években is folytatódni fog. Ez a futballban tapasztalható trendektől is függ majd. Mindenesetre egy dolog ma már biztos: Erling Haaland otthon érzi magát a Manchester Citynél! Ezer százalékban elkötelezett a City projekt mellett, és már most nagyon várja az új szezont a klubbal.”

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Pimenta szerint Haaland jelenleg több mint egymilliárd eurót ér, tekintettel arra, amit fiatal játékosként nyújt, akinek van tere a további fejlődésre:

„Amikor azt mondtam, hogy ez az összeg megfelel az ‘értékének’, nem az ‘átigazolási értékéről’ beszéltem. Egy top játékos értékére utaltam ebben a korban, aki óriási fejlődési lehetőséggel rendelkezik – és amikor ezt mondtam, még a triplázást sem csinálta meg –, egy olyan játékoséra, aki annak ellenére végzett a Premier League góllövőlistájának élén, hogy két hónapig sérült volt.”

Odáig fajultak a tüntetések, hogy már kijárási tilalmat rendeltek el Bangladesben

A kormány több nagyvárosba is katonai egységeket vezényelt a rend helyreállítása érdekében.