Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,888 $

Jön a fizetős Google Chrome

Fix havidíjért cserébe az ügyfelek extra védelmet és biztonságot kapnak a kibertérben.

...svg content...Fotó: Unsplash / Illusztráció
Smart

Koós Alexandra

Szerkesztő

Chrome Enterprise Premium néven indította el előfizetéses szolgáltatását a Google. A hírek szerint ez egyelőre csak a nagyvállalati ügyfelek számára érhető el, ám vélhetően idővel az alap Chrome-ban is megjelenik majd.

Természetesen nem kötelező előfizetni erre, ám aki megteszi, annak a cég cserébe extra védelmi vonalakat, adatvesztés elleni védelmet, illetve hatékonyabb kártevő-detektálást ígér. Mindemellett az adathalász oldalakat is hatékonyabban szűrik az Enterprise Premium tagok számára.

Továbbá a vállalati rendszergazdák egy sokkal részletesebb menüben menedzselhetik a Chrome viselkedését – írja az Index. Ráadásul sokkal több adatot kapnak azzal kapcsolatban, hogy kiderítsék, egy esetleges kibertámadás során milyen adatokhoz férhettek hozzá a bűnözők.

Illetve hogy azokat milyen útvonalakon szerezhették meg – teszik hozzá. Korábban azt is megírtuk, hogy aki Chrome böngészőt használ, s még nem tette meg, mielőbb frissítsen: egy hete újabb súlyos nulladik napi (zero-day) hibát javított a Chrome böngészőben a Google.

Míg ebben a cikkben arról számoltunk be, hogy van, ahol már regisztráció nélkül is használható a ChatGPT. A cég korábban kiemelte, hogy a bevezetés fokozatos – ezzel próbálva elkerülni a hirtelen nagy terhelést –, vagyis még nem mindenhol érhető el.

Történelmet írt a Leverkusen, veretlenül fejezték be a szezont, kikapott a Bayern München

A Bayer Leverkusen egy több mint hihetetlen szezon végén szerezte meg a bajnoki címet, ráadásul úgy, hogy nem kaptak ki.