Élő adásban küldték ki a műsorvezetőket, miután kiderült, hogy elkapták a koronavírust

Twenty20
not image

Kulcsár Péter

2021. szeptember 25. - 18:23

Ironikus módon a disztópikus pillanatok hol máshol, mint a koronavírus terjedésének meggátolására bevezetett szigorú korlátozások szorgalmazásának Mekkájában, az ABC televíziócsatorna stúdiójában történtek.

Az ABC csatornán futó The View műsorból csupán néhány perc volt hátra, hogy képernyőre kerülhessen Kamala Harris alelnök, amikor a négy műsorvezetőből álló szakértői csoportból kettőt kiküldtek a stúdióból.

Éppen ekkor derült ki, hogy egy állandó és egy meghívott műsorvezető, Sunny Hostin és Ana Navarro koronavírustesztje pozitív eredményeket mutatott. Kollégájuk, Joy Behar közölte velük a hírt, ők pedig szó nélkül kivonultak a stúdióból, majd ezt követően az asztalokat fertőtlenítették, mintha bármilyen bizonyíték is lenne arra vonatkozóan, hogy a koronavírus képes túlélni a bútorok felületén.

A bizarr, Orwell-i jelenetek éppen abban a stúdióban történtek, ahol napi szinten zajlik a koronavírus-járvány „népszerűsítési” kampánya, hiszen ők voltak az elsők, akik arra buzdították a lakosságot, hordjanak dupla maszkot, és éljenek a harmadik vakcina nyújtotta lehetőséggel még azok is, akik nem tartoznak a kockázati csoportba.