Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
364,83 Ft
Euró
394,50 Ft
Font
466,81 Ft
Bitcoin
68,318 $

Elindult az Apple egy úton, aminek a végén vastag pénztárcák sorakoznak

A cuperinói vállalat hamarosan új magasságokba emeli termékkínálatát, ami az árazáson is tükröződik majd.

...svg content...Fotó: Renderkép / 4RMD
Smart

Kiss László

Szerkesztő
TÉMÁK

Az Apple mindig is a prémium minőség és árképzés szinonimája volt. Termékei az iPhone-tól a MacBookokig következetesen drágábbak voltak, mint a legtöbb versenytárs megoldásai, ám ennek ellenére a vállalat évek, évtizedek óta sikert sikerre halmoz.

A legújabb trendek és jelentések azonban arra utalnak, hogy az Apple nem szeretne a jelenlegi helyzetbe belekényelmesedni, ezért a jövőben még drágább, ultraprémium változatok bevezetését tervezi termékeiből, ezzel is tesztelve vásárlói hűségét és persze nem utolsó sorban pénztárcáját. Soron kívül Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A tendencia az iPhone X-szel kezdődött, amely az akkor még soha nem látott 999 dolláros áron jelent meg, mindez azonban semmit nem számított, ugyanis a kezdeti felhördülés ellenére az iPhone X nagy sikert aratott, bizonyítva, hogy az Apple olyan vásárlóréteggel rendelkezi, amelyik hajlandó többet fizetni a csúcstechnológiáért, írja a 9to5Mac.

2022-ben aztán megérkezett az Apple Watch Ultra is, ami az „Ultra” termékcsalád hivatalos kezdetét jelentette, és ami a hagyományos modellekhez képesti felár ellenére is remek számokat produkált. Idén bár különleges jelzőket nem kapott, két újabb ultraprémium termék is debütált, ugyanis bemutatkozott a Vision Pro és az M4-es lapkával szerelt iPad Pro is, amiknek ára sok esetben messze a riválisok által kínált termékek ára fölött helyezkedik el, ennek ellenére a siker garantálható.

A jövőre nézve sem kell majd nélkülözni a hasonló készülékeket, hiszen a hírek szerint 2025-ben az iPhone 17 Ultra is bemutatkozik, 2026-ban pedig egy összehajtható MacBook csalogathatja majd ki a dollárokat a pénztárcákból. Amennyiben ezek a jelentések helytállóak, akkor az Apple hamarosan ultrapremium termékek teljes skáláját kínálhatja, amelyek mindegyike magasabb induló árral kerül a boltok polcaira.

A történelem azt mutatja, hogy minderre vevők is akadnak majd, és amíg a vállalat a belépőszintű modellek kezét sem engedi el, addig a felhasználói bázis sem fog zsugorodni.

Medgyessy szerint Magyar Pétertől már nem lesz elég az, amit eddig csinált Orbán Viktor ellen

Medgyessy Péter korábbi miniszterelnök szerint Magyar Péternek a Fidesz személyében egy nagyon nehéz és erős párttal kell szembenéznie a 2026-os választáson, ami egészen más kihívás, mint a baloldal.

Fotókon Szoboszlaiék nyilvános edzése az Európa-bajnokságról

Napok választják el a magyar válogatottat, hogy pályára lépjenek az Európa-bajnokságon, ami izgalmasnak ígérkezik.

Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A Tisza Párt vezetője még mindig csak tanulja, milyen politikusnak lenni, és Medgyessy Péternek megvan a véleménye arról, amit az ATV-ben látott Magyar Pétertől.