Egyre kevésbé bíznak Messi megszerzésében a szaúdiak

MTI/EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A legfontosabb kérdés, hogy a pénzt, vagy inkább a klubhűséget választja Messi?

Továbbra is három lehetőség állhat Messi előtt, az Al-Hilal mellett ott van ugyanis a Barcelona és az Inter Miami csapata. Habár a szaúdi klub óriási összeget ajánlhatott számára, az Al-Hilal vezetősége nem túl optimista.

Úgy vélekedtek ugyanis, hogy Messi mostanra valószínűleg elveszíthette az érdeklődését a szaúdi klub iránt, és az amerikai valamint a spanyol csapat ajánlata elsőbbséget élvez velük szemben.

Amerikai sajtóhírek szerint Messi megegyezhetett az Inter Miamival, azonban ennek kapcsán semmiféle megerősítést, sem cáfolást nem adott az MLS, így érdemes óvatosan kezelni a hasonló információkat.

Ráadásul a napokban Jorge Messi, a világbajnok labdarúgó édesapja és egyben ügynöke is úgy nyilatkozott, hogy fia leginkább a Barcelonához áll közel, és szívesen visszatérne Spanyolországba.

Habár az Al-Hilal ajánlata továbbra is az asztalon van, a szaúdiak mostanra úgy vélik, hogy a kapcsolattartás minden bizonnyal a Barcelona miatt vált ritkábbá, írja az ESPN.

A La Liga ráadásul a napokban elfogadta a Barca következő szezonra vonatkozó pénzügyi tervét is, amiben már Messi fizetése is szerepelhet, így még egy lépéssel közelebb kerülhetett az argentin egykori klubjához.