18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Egy kétségbeesett lány szájból szájba lélegeztette édesanyját egy indiai kórházban (videóval)

Az új koronavírus okozta Covid-19 betegeit ápolják egy újdelhi kórház mellett kialakított szükségkórházban 2021. április 27-én. Az új koronavírussal fertõzöttek száma emelkedik Indiában, és emiatt egyre nagyobb hiány mutatkozik kórházi ágyakban és oxigénben. MTI/EPA/Idrísz Mohammed
not image

Borbély Fanni

2021.május.3 - 21:05

Videó is készült arról a szívszorító jelenetről, ahogy egy kétségbeesett lány szájból szájba próbálta lélegeztetni édesanyját, mivel a kórházban olyan sok beteg van, hogy már nem tudták kezelni a nőt.

Ez az a pillanat, amikor egy kétségbeesett lánya szájból-szájba lélegeztette koronavírus-fertőzött édesanyját, ám sajnos hiába próbálta megmenteni az életét egy túlterhelt indiai kórházban, már késő volt.

Az északi Uttar Pradesh állam egyik kórházában szombaton készült felvételen két lányt láthatunk, amint egy hordágy fölött állnak, ahol az édesanyjuk mozdulatlanul fekszik.

Mivel orvosok nincsenek a láthatáron, az egyik lány szájból szájba lélegezteti az anyját, miközben a másik nézi, bár nem tudta megmenteni az idős asszony életét. Az orvosok szerint a beteget “a halálos ágyán” szállították a kórházba, és mire az orvosok el tudták volna látni, már nem élt.

India a világ legsúlyosabb második koronavírus-hullámát éli át, és ma is 368 147 új esetet jelentett – ez pedig már a 12. egymást követő nap, amikor az esetek száma meghaladja a 300 ezret, így az ország összesített koronavírusos esetszáma megközelíti a 20 millió főt – írja a Daily Mail.