Clouds
21 Budapest
Dollár
357,31 Ft
Euró
384,48 Ft
Font
437,06 Ft
Bitcoin
27,693 $

Egy csodálatos terhesfotó jelent meg Mihalik Enikőről

Fotó: Instagram/Mihalik Enikő
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Azt kell mondjuk, hogy a modell minden eddiginél szebben ragyog, pedig már láttunk róla pár kivételes sorozatot.

Férfi szemmel is nagyon különleges tud lenni, amikor egy nő terhes, számtalan szépség rejlik ebben az időszakban, megmagyarázhatatlan érzések fogják el az embert, látván azt, hogy valaki növekszik odabent.

Soron kívül Saját otthonukban fojtottak meg egy anyát és két kisfiát

Ez még különlegesebb, ha a párunkról van szó, és a gyermekünket hordja a szíve alatt. Nem lehet betelni ezzel az érzéssel, egyszerűen megunhatatlan, és ad egyfajta pluszt a kapcsolatnak, de nem csak a kötelék miatt.

Egy gyerek örök életre szól, hatalmas felelősség, és mindent háttérbe kell szorítanunk, mert attól a ponttól kezdve ő kerül a lista élére, és ott is kell maradnia, különösen, amíg fel nem ő és önálló nem lesz.

Ilyen, amikor Gáspár Evelin egyszerűen csak laza

A világhírű magyar modell szép lassan elkezdi megtapasztalni azt, hogy mit is jelent édesanyának lenni, és milyen az, amikor a saját gyermeke növekszik, fejlődik benne. Nemrég az is kiderült, hogy ha lesz második gyermeke Enikőnek, akkor valószínűleg örökbe fogadás útján fog mindez megtörténni.

A modell most egy újabb csodálatos képet osztott meg magáról, és jól látható, hogy egyre nagyobb a hasa. Gyönyörű fotók készültek róla, és a fekete-fehér árnyalat ad még kis sejtelmességet a hangulatnak.