Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,75 Ft
Euró
393,53 Ft
Font
467,81 Ft
Bitcoin
64,253 $

Egy csodálatos terhesfotó jelent meg Mihalik Enikőről

Azt kell mondjuk, hogy a modell minden eddiginél szebben ragyog, pedig már láttunk róla pár kivételes sorozatot.

...svg content...Fotó: Instagram/Mihalik Enikő
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Férfi szemmel is nagyon különleges tud lenni, amikor egy nő terhes, számtalan szépség rejlik ebben az időszakban, megmagyarázhatatlan érzések fogják el az embert, látván azt, hogy valaki növekszik odabent.

Ez még különlegesebb, ha a párunkról van szó, és a gyermekünket hordja a szíve alatt. Nem lehet betelni ezzel az érzéssel, egyszerűen megunhatatlan, és ad egyfajta pluszt a kapcsolatnak, de nem csak a kötelék miatt. Soron kívül Kiderült, mely egyetemre volt a legnehezebb bekerülni

Egy gyerek örök életre szól, hatalmas felelősség, és mindent háttérbe kell szorítanunk, mert attól a ponttól kezdve ő kerül a lista élére, és ott is kell maradnia, különösen, amíg fel nem ő és önálló nem lesz.

Ilyen, amikor Gáspár Evelin egyszerűen csak laza

A világhírű magyar modell szép lassan elkezdi megtapasztalni azt, hogy mit is jelent édesanyának lenni, és milyen az, amikor a saját gyermeke növekszik, fejlődik benne. Nemrég az is kiderült, hogy ha lesz második gyermeke Enikőnek, akkor valószínűleg örökbe fogadás útján fog mindez megtörténni.

A modell most egy újabb csodálatos képet osztott meg magáról, és jól látható, hogy egyre nagyobb a hasa. Gyönyörű fotók készültek róla, és a fekete-fehér árnyalat ad még kis sejtelmességet a hangulatnak.

Újabb pénzmegvonás jöhet a szuverenitásvédelmi törvény miatt

A brüsszeli testület vizsgálja a lehetőséget.

Rekordok sora jelzi, hogy a Föld a valaha mért legforróbb napjait éli át

A Föld két egymást követő napon is megdöntötte saját hőmérsékleti rekordját, riasztó mérföldkövet állítva a globális felmelegedés történetében.