Clouds
21 Budapest
Dollár
344,61 Ft
Euró
369,21 Ft
Font
428,54 Ft
Bitcoin
25,754 $

Mihalik Enikő, a magyar szuper-modell élete legnagyobb bejelentésén van túl

Fotó: Instagram/Mihalik Enikő
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A világhírű modell egy olyan időszak előtt áll, mely minden eddiginél izgalmasabb lesz számára, hiszen gyermeket vár.

Enikő a hivatalos Instagram oldalán külön köszönetet mondott a Nők Lapjának, hiszen rajtuk keresztül jelentette be a nagy hírt. A szuper-modell időközben férjhez ment és ami még ennél is jobb hír, hogy kisbabájuk lesz.

Soron kívül Eltűnt egy 17 éves bakonyoszlopi lány, a rendőrség a lakosság segítségét kéri

„2020 sokunk életében talán az eddigi legbizonytalanabb időszak volt. Az év előrehaladtával számunkra is úgy tűnt, a helyzet egyáltalán nem fog javulni.” – kezdte a posztjában Enikő, mellékelve pár képet.

Nem semmi, durván alakul Exatlon-Livi nyári formája

Enikő és párja természetesen nagyon boldogok, és nemcsak amiatt, mert hivatalosan is összekötötték az életüket. Hamarosan hárman lesznek és rendkívül izgatottan várják első közös gyermekük születését.

„Az élet azonban mindig akkorra tartogatja legnagyobb meglepetéseit, amikor az ember legkevésbé számít rájuk. Dávidnak és nekem a tavalyi év vége olyan örömöket és izgalmakat hozott amelyekről elképzelni sem tudtuk, hogy létezhetnek.”

„Kislányunk nyári érkezését és azt, hogy friss házasokként, szülőkként életünkben új fejezetet kezdhessünk, már alig várjuk! Külön köszönet a Nők Lapja magazinnak, hogy örömhíreinket rajtuk keresztül oszthatjuk meg veletek.”