Dollár
426,10 Ft
Euró
423,44 Ft
Font
485,74 Ft
Bitcoin
20,274 $

Egy biztonsági őrt bántalmazó személyt keres a magyar rendőrség: itt a felvétel róla

not image

A T-800-as

2021. január 3. - 11:46

A magyar rendőrség egy olyan személyt is keres, aki a Keleti Pályaudvaron lévő metróállomáson bántalmazott egy biztonsági őrt, majd elhagyta a területet.

A magyar rendőrség egy olyan személyt is keres, aki a Keleti Pályaudvaron lévő metróállomáson bántalmazott egy biztonsági őrt, majd elhagyta a területet.

Soron kívül Rettentőn megdrágult a jogsiszerzés, egyre kevesebb a tanuló vezető

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitányság 01080/3274/2020. bűnügyi számon közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen – ismertette az ügyet a rendőrség a közleményében.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy férfi 2020. október 9-én 19 óra körül a Budapest VIII. kerület, Keleti Pályaudvarnál lévő metróállomáson a biztonsági őrt bántalmazta, majd az állomás területét elhagyta.

A feltételezett elkövetőről a térfigyelő kamera felvételt készített.  A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.