Dollár
381,97 Ft
Euró
392,03 Ft
Font
463,77 Ft
Bitcoin
24,428 $

Hungaroring: újabb részletek derültek ki a brit fotóriporter és a biztonsági őr ügyéről

Magyar kolléga tett feljelentést az ügy kapcsán, aki el sem tudja elképzelni, hogyan történhetett meg az, hogy egy biztonsági őr önbíráskodni kezd és megüt egy embert.

Teleszkópos fémbottal ütötte a hajléktalanokat, vádat emeltek a budapesti biztonsági őr ellen

A vádirat szerint a férfi egy áruházláncnál volt biztonsági őr, öt hajléktalant bántalmazott, az egyik belehalt a sérüléseibe.

Megtámadtak egy magyar biztonsági őrt, mert felhívta a figyelmet a helyes maszkhasználatra

Az ügyben egy nő és két gyermeke érintett, akik még hétfőn támadtak rá az egyik áruház biztonsági őrére, aki felhívta a figyelmüket a helyes maszkhasználatra.

Szabadnapos biztonsági őr mentette meg egy fuldokló életét Tatabányán

Bányatóból mentett ki egy fuldoklót egy biztonsági őr Tatabányán. Családjával kutyát sétáltattak a parton, először azt hitték, egy bója lebeg a vízen, de aztán az őr rájött, hogy egy ember hasát látja. Levetkőzött, beugrott a vízbe de csak a kisfia segítségével tudta partra húzni az eszméletlen férfit, akit a mentők kórházba vittek. A drámai mentést a biztonsági őr családja a partról nézte végig.

Egy biztonsági őr orvosnak adta ki magát, majd megműtött egy nőt, aki később életét vesztette

A rendőrség közleménye szerint meghalt egy nő, miután egy pakisztáni kórház volt biztonsági őre orvosnak adta ki magát, és műtétet hajtott végre rajta.

További Hírek

Egy biztonsági őrt bántalmazó személyt keres a magyar rendőrség: itt a felvétel róla

A magyar rendőrség egy olyan személyt is keres, aki a Keleti Pályaudvaron lévő metróállomáson bántalmazott egy biztonsági őrt, majd elhagyta a területet.