Dollár
431,79 Ft
Euró
423,20 Ft
Font
482,09 Ft
Bitcoin
19,433 $

Egy 9 éves kislányt bilincseltek meg és fújtak le borssprayvel a rendőrök

not image

A T-800-as

2021. február 2. - 12:25

A testkamerával rögzített felvételeken látható, ahogy a rochesteri zsaruk borssprayvel fújják le a mindössze kilenc éves kislányt New York belvárosában.

Egy családi vita szülte a helyzetet, ami után az elkeseredett és pánikba esett kislány elfutott a rendőrök elől, majd a havas földre zuhant, amikor egy helyi rendőr megpróbálta visszavinni a helyszínre. Az eset még pénteken történt, de a felvételek csak nemrég láthattak napvilágot.

Soron kívül Csalafinta patkány miatt maradt áram nélkül több mint 1500 ember

A lány azt sikoltozta, hogy az apját akarja, és kijelentette, hogy nem megy sehova, az édesapját akarja látni. „Az apámat akarom… addig nem ülök autóba, amíg nem láthatom az apukámat.” – hallatszott az egyik felvételen.

A rendőrtiszt közben arra szólította fel a kislányt, hogy álljon meg. A lány nem állt le, és az édesapját követelte. A zsaru figyelmeztette, hogy ha nem áll meg, saját magának fog sérülést okozni. Az egyik női tiszt megígérte a kislánynak, hogy megtalálják az apját, de arra kéri, hogy szálljon be a rendőrautóba, mert hideg van odakint – írja a New York Post

A lány ekkor újra elkezdett sikítani, majd előkerült a borssprayvel, ami csak rontott a helyzeten. A megbilincselt lány sikoltozva kérte a rendőröket, hogy töröljék le a szemeit. A hivatalos rendőrségi információkból kiderült, hogy a lány öngyilkosságot kísérelt meg.

Dekriminalizálhatják a kábítószereket a koronavírus-járvány miatt

A beszámoló szerint a lány egyértelművé tette, hogy meg akarja ölni magát, és a saját édesanyját. Összesen kilenc rendőrautó reagált a hívásra, mivel az ilyen eseteket mindig nagyon komolyan veszik. Lovely Warren, Rochester polgármestere szintén látta a felvételeket, ami miatt az aggodalmát fejezte ki.

A polgármester elmondta, nagyon aggódik amiatt, ahogyan ezt a fiatal lányt kezelte a rendőrségük, és a videó rámutatott arra, hogy többet kell tenniük a gyerekeik és családjak támogatása érdekében. Az ügy elég nagy nyilvánosságot kapott a közösségi médiában, és voltak, akik a rendőrök elbocsátását kezdeményezték.

Amennyiben úgy érzi, önnek is segítségre van szüksége, hívja a 116-123, vagy a 06 80 820 111-es ingyenes számot, ahol a krízishelyzetben lévőket segítők nyújthatnak támogatást önnek.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.