Ebben a gyönyörű ruhában tarolt Nádai Anikó a ValóVilág 10 döntőjében

not image

A T-800-as

2021.február.28 - 15:54

Sokak tekintete inkább csak Nádai Anikó megjelenésére szegeződött, nem is véletlenül, mivel a műsorvezetőnő hercegnőként jelent meg a döntőben.

Véget ért a ValóVilág 10, 106 nappal azután, hogy az első játékosok beköltöztek a villába. November 14-én kezdődött el a nagy harc a hatalmas főnyereményért a megújult „luxusbörtönben”, ahol megannyi kaland és kihívás várt a játékosokra.

Tizenöt héten át tartott a játék a nyereményért, miközben számos balhét, humoros és meglepő pillanatot láthattak a nézők. Nem lehetett könnyű ilyen hosszú ideig bezárva lenni, de a végén csak egy nyerhetett.

A nézők szavazatai alapján a finálé harmadik helyezettje VV Merci lett, aki közel állt ahhoz, hogy megnyerje a játékot, de végül be kellett érnie egy bronzéremmel. A legrosszabb mégis VV Robinak volt, aki másodikként hagyhatta el a villát, így egy hajszál választhatta el a 36 millió forinttól.

Szexibb képet is nem posztolhatott volna Király Linda

A győztes tehát VV Vivi lett, aki nem mellesleg a ValóVilág történetének második női győztese. Ebből a szempontból is történelmi volt a szombat este, miközben a műsorvezetők nagyon csinosak, divatosak voltak.

A legcsinosabb Nádai Anikó volt, aki egykor szintén szerepelt a ValóVilágban, még hosszú évekkel ezelőtt. Egy ideje műsorvezetőként dolgozik a produkcióban és a finálés szettje gyakorlatilag mindent vitt.