Szexibb képet is nem posztolhatott volna Király Linda

not image

A T-800-as

2021.február.28 - 01:10

Linda hű a nevéhez és úgy néz ki az új képén, mint egy igazi királynő, a szexi dekoltázs pedig csak hab a tortán.

Nem lehet nem kedvelni Király Linda karakterét, aki valóban csak magát adja és az utóbbi időben egyre többször enged be bennünket élete kulisszái mögé. Ennek részeként tudhattuk meg például, hogy beteg és hosszú az út, míg teljesen meggyógyulhat.

Linda azonban nem az a karakter, aki bármit is feladna, főleg ha az egészségéről van szó. Ha valaki, akkor ő biztosan képes lesz legyőzni a daganatot a testében, mely csak erősebbé teszi lelkileg, mentálisan és testileg.

Sokan meglepődtek, amikor kiderült, hogy az énekesnő már egy ideje egyedülállóként éli az életét. Ennek ellenére teljesnek érzi magát, a jó és pozitív dolgokra koncentrál, aminél nincs fontosabb és ez a gyógyulására is jó hatással van.

Ezzel a szexi képpel üzent Tóth Andi, elképesztő hangja van

A kiállása is sokat változott és nemcsak a súlyvesztése miatt. Érezni rajta, hogy hisz magában, abban, hogy még fontos feladatok állnak előtte. Egy rendkívül erős karakter, amivel sokakat motiválhat a követői közül.

„Tavaly ilyenkor ugyanígy vártam a jó időt. Nektek hogy telik majd a hétvége?” – tette fel a kérdést az Instagram oldalán keresztül, csatolva mellé egy egészen szexi képet, kiegészülve egy olyan dekoltázzsal, ami még a napfénynél is forróbb.