Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,38 Ft
Euró
397,59 Ft
Font
471,06 Ft
Bitcoin
65,922 $

Még mindig Dzsudzsák Balázs az egyik legstílusosabb magyar futballista (fotók)

Nem is lehet kérdés, hogy még mindig Dzsudzsák Balázs az egyik legstílusosabb magyar futballista.

...svg content...Fotó: Instagram/Dzsudzsák Balázs
Sport

Szabó Kata

Szerkesztő

Dzsudzsák Balázs régóta rajong a futballért, ami jól is megy neki, hiába közelít a 40-es évei felé. Cristiano Ronaldo tökéletes példa lehet számára, aki 39 éves is hihetetlen formában van, és a portugál válogatott egyik legfontosabb láncszeme.

Többek között az is megadatott a PSV egykori legjobbjának, hogy Ronaldo ellen játszhatott. Sok különleges emléke van Balázsnak a múltból, aki ennyi idő múltán is képes húzni a Debrecent, és rendszeresen kezdő. Hogy mit hoz számára a jövőt, nem tudni, de az biztos, hogy szép karrier lesz mögötte. Soron kívül Hivatalos: Ukrajnának vissza kell adni a kárpátaljai magyaroktól elvett jogokat

Szóval, aki kicsit ismeri a válogatott korábbi csapatkapitányát, az tudhatja jól, Balázs imádja a divatot, a trendeket. Ennek megfelelően öltözik, jól is érzi magát a bőrében, és kiváló formában van, megjelenésben is. Szereti a divatos szetteket, ügyesen állítja össze azokat, és a luxusautókat sem veti meg.

Van hozzá érzéke, mert ez nemcsak a vagyonról szól, hiszen tudhatjuk jól, a pénz nem mindig jár együtt a minőséggel. Balázsnál ez sem jelent gondot, és az alább látható fotók ugyanezt bizonyítják. A DVSC sztárja jól érzi magát a bőrében, és továbbra is nagy sikere van a nőknél, nem kevés bókot kap.

Kiütéssel nyert Németország Skócia ellen az Eb első meccsén

Németország a legkisebb esélyt sem adta meg arra Skóciának az Európa-bajnokság első mérkőzésén, hogy meglepetést okozzon.