Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,38 Ft
Euró
397,59 Ft
Font
471,06 Ft
Bitcoin
65,922 $

Cristiano Ronaldo és Mbappé az Instagramon is rekordot döntött

Cristiano Ronaldo reakciója Kylian Mbappé Real Madridba való átigazolásának bejelentésére új rekordot állított fel az Instagramon a legtöbbet lájkolt kommentek között.

...svg content...Fotó: Instagram / Kylian Mbappé
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Kylian Mbappé nemrég hivatalosan is megerősítette régóta várt Real Madridba való átigazolását azzal, hogy gyerekkori fotókat posztolt magáról a csapat mezében az Instagramon, köztük egy olyat is, amelyen Cristiano Ronaldóval szerepel.

Ronaldo, aki 2009-ben 80 millió fontért igazolt a Manchester Unitedtől a Real Madridhoz, a bejegyzéshez a következő kommentárt fűzte: „Most én következem. Izgatottan várom, hogy lássam, ahogy beragyogod a Bernabeut”. A komment több mint 5,2 millió lájkot gyűjtött össze, jelentősen felülmúlva a korábbi 4,5 milliós lájkrekordot. Soron kívül Hivatalos: Ukrajnának vissza kell adni a kárpátaljai magyaroktól elvett jogokat

A korábbi rekordtartó Dylan Page, egy jól ismert TikToker és influencer volt, aki 4,5 millió kedvelést szerzett egy kommentjével, amely a GTA 6 várható megjelenéséhez kapcsolódott.

Mbappé Real Madridba igazolása nem csak a közösségi médiában szerzett rekord miatt figyelemre méltó, hanem az üzlet feltételei miatt is. A világbajnok csatár június 30-án lejáró szerződése után csatlakozik a Real Madridhoz, ahol ötéves szerződést ír majd alá a hírek szerint évi 15 millió eurós adózás utáni fizetéssel és 150 millió eurós aláírási bónusszal, amely a szerződés időtartama alatt oszlik meg.

Kiütéssel nyert Németország Skócia ellen az Eb első meccsén

Németország a legkisebb esélyt sem adta meg arra Skóciának az Európa-bajnokság első mérkőzésén, hogy meglepetést okozzon.