Clouds
21 Budapest
Dollár
346,10 Ft
Euró
371,41 Ft
Font
427,30 Ft
Bitcoin
27,147 $

Dwayne Johnson póló nélkül mutatta meg hatalmas izmait

Fotó: Dwayne Johnson amerikai színész a Jumanji: A következő szint című filmjének bemutatóján Los Angelesben 2019. december 9-én. MTI/EPA/David Swanson
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nincs miért panaszkodnia Dwayne Johnsonnak, és általában nem is szokott, de keményen megdolgozott a sikerekért.

Dwayne Johnson is hosszú és nehéz utat járt be, voltak mélypontok az életében, már csak sérülései miatt is. Végül azonban rendre dobott neki valami kapaszkodót az élet, amivel élni tudott.

Soron kívül Ilyen időjárás vár ránk vasárnap, nem fogunk fázni

Sokan kerülnek hasonló helyzetbe, de azok, akik nem élnek a lehetőségekkel, később már nem biztos, hogy kapnak többet. Dwayne másképpen gondolkozott, és minden egyes nap tenni akart azért, hogy sikeres legyen.

Elsősorban a családja miatt, hogy segítse őket, mert ők a legfontosabbak számára. Mindent megad nekik, ami csak lehetséges, és a pénz egy ideje már nem jelenthet gondot, óriási összegeket keres.

Saját vállalkozásai is vannak, amik csak tovább gyarapítják a vagyonát. Nyilván fényűző életet él, de nem kérkedik a vagyonával, és nem is vásárol felesleges dolgokat, hanem inkább mindig ötletel valamin.

Hatalmas izmokat növesztett magára, és nem úgy tűnik, hogy visszavenne. Egészen elképesztő a megjelenése, legutóbb félmeztelenül prezentálta, hogy a sok és kemény munka milyen eredménnyel járhat.